fbpx
Fliserens


FLISERENS MOD SKIDT, FLISEPEST, MOS OG ALGER


ER DU TRÆT AF, ​HVORDAN DINE FLISER OG BELÆGNINGSSTEN SER UD?

​Trænger dine fliser og belægningssten til en opfriskning med fliserens? Hos Stecks Fliserens tilbyder vi effektiv fliserensning, som fjerner skidt, flisepest, mos og alger. Dermed vil fliserne atter fremstå som nye.

Vi benytter forskellige metoder til rengøring af fliser, og i fællesskab med dig finder vi frem til den bedste løsning – det bliver naturligvis med miljøgodkendte produkter. Vi har kunder i bl.a. Køge, Roskilde, Ringsted og hele Sjælland.

Fliserens

Højtryksrensning af fliser med 90 grader varmt vand

Vores unikke hedvandsrensning sikrer, at dine fliser bliver helt rene uden at tage skade som ved traditionel koldvandsrensning. Vi bruger 90 grader varmt vand, hvor vandet næsten er damp.

Det varme vand betyder, at vi kan benytte et lavere tryk. Der er mere skånsomt for overfladen, selvom det samtidig er mere effektivt.

Samtidig er det effektivt imod ukrudt og myrer. Vi er de eneste i Danmark, som anvender 90 grader varmt vand ved fliserensning, rensning af terrasse, indkørsel og lignende.

Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

Vi udfører efterbehandling og imprægnering efter fliserens​

Flisepest er en form for svamp, der kan florere igen, hvis den ikke bliver 100 procent udryddet. Derfor efterbehandler vi med et algemiddel, der dræber de mikroskopiske rester af flisepest.

Inden for en uge kommer vi tilbage for at imprægnere de tørre fliser to gange. Imprægnering af fliser sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse med 10 års garanti mod flisepest med årlig vedligeholdelse.

Fliserne bliver også nemmere at vedligeholde, fordi imprægneringen er fugt- og vandafvisende. Vi tilbyder en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler.

Få en gratis prøve på fliserensning

Tror du ikke, at dine fliser kan blive rene? Så få en gratis fliserens på 1 kvadratmeter.


​Få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser

Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser for fliserens, efterbehandling og imprægnering. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af fliser. Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne

Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel

Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling

Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.