fbpx

FLISERENS – FANTASTISK KVALITET OG IMPONERENDE SERVICE!

VI HAR DANMARKS GLADESTE FLISERENS KUNDER – VIL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Vi er eksperter i Fliserens – og vi bliver kun bedre og bedre!

Fliser, stenterrasser og havens belægningssten bliver med tiden kedelige at se på. Det skyldes blandt andet flisepest, mos og alger – samt regulært skidt og snavs. Selvom opgaven kan virke uoverskuelig, så er vi eksperter i fliserens og opfriskning af de kedelige fliser. Vi tilbyder en effektiv fliserens, så havens fliser igen fremstår som nye. Arbejdet udføres altid med vores specialfremstillede højtryksrenser, der styres af vores venlige og servicemindede medarbejdere.

Vi benytter vores mange års erfaring, når vi arbejder med genopfriskning af havens fliser, terrasser eller gangarealer. Netop vores store ekspertise sikrer os et perfekt resultat hver gang – og så benytter vi naturligvis miljøgodkendte produkter i vores arbejde. Skal dine fliser fremstå som nye? Så giv os et kald.

Vidste du at vi har 4.9 ud af 5 Stjerner hos Anmeld Håndværker?

effektiv fliserens

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

MILJØVENLIGT
30 ÅRS GARANTI
FRA 50 KR. PR. M2

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS


  EFFEKTIV FLISERENS

  Trænger dine fliser og belægningssten til en opfriskning med fliserens?

  Hos Stecks Fliserens tilbyder vi effektiv fliserensning, som fjerner skidt, flisepest, mos og alger. Dermed vil fliserne atter fremstå som nye.

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE FLISERENS:

  MILJØVENLIGE PRODUKTER
  30 ÅRS GARANTI
  FRA 50 KR. PR. M2


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

   FLISERENS MED 30% RABAT!

   Få fliserens til en ekstra god pris!
   Priser helt ned til 50 kroner per kvadratmeter.

   FØR: 65.- / m2      NU:  Fra 50.- / m2
   Altid gode priser

   Hos Stecks Fliserens udføres vores service altid til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder en unik behandling og har naturligvis 30 års garanti på vores arbejde.

   GRATIS Prøverens

   Vi er stolte af vores arbejde og ved at vi kan levere resultater. Af samme grund tilbydes alle kunder en gratis fliserens af 1 m2 fliser.

   Se tidligere resultater!

   Slide med den blå prik for at se forskellen

   PRISBEREGNER TIL FLISERENS

   Vælg din pakke og tilpas størrelsen for at finde din pris


   Lille pakke
   90 grader rens
   Algebehandling


   Kundernes
   favorit!
   Store pakke
   90 grader rens
   Algebehandling
   2 gange nano-imprænering
   30 års garanti
   Mellem pakke
   90 grader rens
   Algebehandling
   1 gange nano-imprægnering
   10 års garanti
   0 kr/m2

   Antal: m2

   Normal pris:

   0 DKK

   Beløb sparet med % Rabat:

   Samlet pris uden fradrag:

   0

   Pris efter servicefradrag på 20,8%:

   0

   HØJTRYKSRENS AF FLISER MED 90 GRADER VARMT VAND

   Vores unikke hedvandsrensning sikrer, at dine fliser bliver helt rene uden at tage skade som ved traditionel koldvandsrensning. Vi bruger 90 grader varmt vand, hvor vandet næsten er damp.

   Det varme vand betyder, at vi kan benytte et lavere tryk. Der er mere skånsomt for overfladen, selvom det samtidig er mere effektivt. Hedvandsrenserens lavere tryk betyder også, at den kan anvendes på træterrasser, som er plaget af alger, flisepest, skidt, snavs, mos eller lignende.

   Derudover er det effektivt imod ukrudt og myrer. Vi er de eneste i Danmark, som anvender 90 grader varmt vand ved fliserensning, rensning af terrasse, indkørsel og lignende.

   Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   Fliserens

   EFTERBEHANDLING OG IMPRÆGNERING EFTER FLISERENS

   Flisepest er en form for svamp, der kan florere igen, hvis den ikke bliver 100 procent udryddet. Derfor efterbehandler vi med et algemiddel, der dræber de mikroskopiske rester af flisepest. Inden for en uge kommer vi tilbage for at imprægnere de tørre fliser to gange. Imprægnering af fliser sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse med 30 års garanti mod flisepest med årlig vedligeholdelse.

   Fliserne bliver også nemmere at vedligeholde, fordi imprægneringen er fugt- og vandafvisende. Vi tilbyder en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler. Vi tilbyder hos Stecks fliserens også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   MILJØVENLIG RENSNING AF FLISER

   Hos Stecks Fliserens benytter vi os udelukkende af danske, miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og imprægnerer. Det er din sikkerhed for, at vores behandling ikke skader naturen, grundvandet eller os mennesker. Yderligere er en fliserensning et langt mere miljøvenligt – men også billigere – alternativ end anlæg af en helt ny terrasse, da vi forlænger levetiden af dine nuværende fliser, og dermed spares der på ressourcer.

   Anmeldelse 1
   Anmeldelse 2
   Anmeldelse 3

   FLISERENSNING MED ALGEMIDDEL OG IMPRÆGNERING

   Indledningsvist renser vi dine fliser grundigt og effektivt, så alle former for alger og flisepest – samt andet skidt og snavs – bliver elimineret med vores hedvandsrenser. Vi renser i dybden, og kommer helt ned i alle kanter og mellemrum. Grunden til at vi benytter os af en hedvandsrenser og ikke en traditionel højtryksrenser er fordi, hedvandsrenseren både er mere effektiv og skånsom. Højtryksrenserens kraftige stråle kan nemlig beskadige flisernes overflade, og derfor er hedvandsrenserens varme vand at foretrække.

   Når vi er færdige med selve fliserensningen, sørger vores algemiddel og imprægnering for, at fliserne bliver forseglet mod fremtidig dannelse af alger og flisepest de næste mange år. Vi tilbyder nemlig 30 års garanti mod flisepest, når vi har imprægneret fliserne over to omgange.

   HVORNÅR PÅ ÅRET ER DET MEST OPTIMALT MED EN FLISERENSNING?

   Det mest hensigtsmæssige tidspunkt med en fliserensning er i midten af foråret, når solen begynder at stå højere på himlen og risikoen for frost er minimal. Det er nemlig i sommerhalvåret, at vi opholder os mest udenfor på terrassen, og derfor giver det god mening med en fliserensning i denne periode, så du kan nyde terrassen hen over resten af foråret og sommeren.

   NABORABAT HOS STECKS FLISERENS - SPAR PENGE PÅ FLISERENS

   Hos Stecks tilbyder vi naborabat. I forlængelse af vores konkurrencedygtige priser kan du og dine naboer altså opnå en ekstra god pris, hvis i er flere der skal have udført arbejde på samme tid. Har du en nabo der ligeledes har behov for en af vores services, så kontakt os for at modtage uforpligtende tilbud på jeres respektive opgaver.

   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

   Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser for fliserens, efterbehandling og imprægnering. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af fliser. Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

   Er du i tvivl om effektiviteten af vores service? Hos Stecks Fliserens tilbydes en gratis prøve på 1 kvadratmeter fliserens.

   Fliserens

   DET REGNFULDE, DANSKE KLIMA DANNER ALGER OG FLISEPEST

   I Danmark er den gennemsnitlige nedbørsmængde om året på ca. 746 mm, hvilket svarer til i omegnen af 171 regnvejrsdage. Det regner altså ofte her i landet, og det fugtige vejr og klima skaber optimale betingelser for algedannelse og flisepest.

   Alger har det også med at holde på fugten, og denne fugt kan forværre de algebelagte flisers tilstand yderligere. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare lader det stå til, da algerne vil sprede sig til resten af terrassen, ligesom de vil slå rødder – og så er de vanskeligere at slippe af med. Terrasser, som står i skygge eller halvskygge, har desuden nemmere ved at få alger, end terrasser som står i fuld sol.

   Trænger der en masse fugt og regnvand ned under fliserne, kan underlaget med tiden blive ustabilt. Det kan resultere i vippende, ustabile fliser, som kan stikke op. Derudover kan der forekomme frostsprængninger, som kan ødelægge fliserne yderligere. Ikke nok med at lavvækster som alger og flisepest gør dine fliser grimme at kigge på, så gør de også dine fliser glatte at gå på – hvilket især gør sig gældende i forbindelse med regnvejr.

   Men hos Stecks Fliserens sørger vi for, at dine fliser bliver præsentable og pæne – ligesom du slipper for glatte, fugtige eller ødelagte fliser.

   FLISERENS MED FOKUS PÅ PERSONLIG SERVICE

   Vi mener, at et godt håndværk altid går hånd i hånd med en god, personlig service. Vi kommer derfor altid til den aftale tid, udfører arbejdet i overensstemmelse med dine præferencer – og personen, der laver tilbuddet, er også den samme, som udfører selve fliserensningen.

   På den måde opstår der ikke nogen miskommunikation. Derudover efterlader vi aldrig et arbejde, som vi ikke 100 procent kan stå inde for, hvorfor vi altid er meget omhyggelige, når vi fliserenser, algebehandler og imprægnerer.

   MULIGHEDER FOR TILVALG

   EFTERBEHANDLING

   Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

   UDLÆGNING AF FUGESAND I FLISERNE

   Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet. Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter. Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

   RENS AF SOKKEL

   Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen. ​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

   MÅSKE DANMARKS BEDSTE FLISERENS

   Vi går altid efter at have de gladeste kunder. Det gør vi ikke kun ved at anvende de mest effektive og miljøvenlige produkter på markedet, men også ved at dække ordenligt af og respektere vores omgivelser når vi foretager en rensning af fliser.

   Kvalitet du kan se. Vi efterlader fliserne rene og skønne at kigge på, men samtidig så vil et valg af vores dobbelt imprægnering også sørge for, at dine fliser står kniv skarpe de næste mange år.

   Som virksomhed har vi fokus på miljøet. Derfor, så anvender vi miljøgodkendte produkter, men vi planter også et træ for hver en fliserens opgave som vi får og vi har en en CO2 neutral hjemmeside.

   Fliserens 5 Stjerner - Anmeld håndværker

   SPØRGSMÅL OG SVAR

   Hvordan renses fliser?

   Vi bruger en hedvandsrenser til at rense fliser med. Vi anvender hedvandsrenser fordi det er mere effektivt og skånsomt end den traditionelle højtryksspuler. En højtryksrenser kan beskadige flisernes overflade, hvilket en hedvandsrenser ikke gør. Efterfølgende anvender vi algemiddel og imprægnerer fliserne, hvilket gør dem flotte og forsegler dem mod flisepest og alger.

   Hvor længe virker en fliserensning?

   Det er vidt forskelligt. Vi anbefaler altid en fliserensning og imprægnering til at starte med. En uge efter efterbehandler vi fliserne med endnu en imprægnering, hvilket er så effektivt at vi tilbyder 30 års garanti med en årlig vedligeholdelse.

   Hvad koster fliserens?

   BronzePakke: 50 kr. pr. m2.
   Inkluderer: Fliserens og Algebehandling

   Sølv Pakke: 65 kr. pr. m2.
   Inkluderer: Fliserens, Algebehandling, Imprægnering og 10 års garanti

   Guld Pakke: 75 kr. pr. m2.
   Inkluderer: Fliserens, Algebehandling, 2 x Imprægnering og 30 års garanti

   Hvor længe holder en imprægnering?

   Hos Stecks Fliserens tilbyder vi 30 års garanti mod flisepest, efter vi har imprægneret fliserne over to omgange. Imprægneringen gør bl.a., så fliserne bliver vand- og fugtafvisende. Til indkørsler tilbyder vi desuden en særlig olieafvisende imprægnering.

   PRISBEREGNER TIL FLISERENS

   Vælg din pakke og tilpas størrelsen for at finde din pris


   Lille pakke
   90 grader rens
   Algebehandling


   Kundernes
   favorit!
   Store pakke
   90 grader rens
   Algebehandling
   2 gange nano-imprænering
   30 års garanti
   Mellem pakke
   90 grader rens
   Algebehandling
   1 gange nano-imprægnering
   10 års garanti
   0 kr/m2

   Antal: m2

   Normal pris:

   0 DKK

   Beløb sparet med % Rabat:

   Samlet pris uden fradrag:

   0

   Pris efter servicefradrag på 28%:

   0

   UNIK FLISERENS

   Vi benytter forskellige metoder til rengøring af fliser, og i fællesskab med dig finder vi frem til den bedste løsning – det bliver naturligvis med miljøgodkendte produkter. Vi har kunder i hele Danmark.

   HØJTRYKSRENS AF FLISER MED 90 GRADER VARMT VAND

   Vores unikke hedvandsrensning sikrer, at dine fliser bliver helt rene uden at tage skade som ved traditionel koldvandsrensning. Vi bruger 90 grader varmt vand, hvor vandet næsten er damp.
   Det varme vand betyder, at vi kan benytte et lavere tryk. Der er mere skånsomt for overfladen, selvom det samtidig er mere effektivt.

   Samtidig er det effektivt imod ukrudt og myrer. Vi er de eneste i Danmark, som anvender 90 grader varmt vand ved fliserensning, rensning af terrasse, indkørsel og lignende.

   Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   EFTERBEHANDLING OG IMPRÆGNERING EFTER FLISERENS

   Flisepest er en form for svamp, der kan florere igen, hvis den ikke bliver 100 procent udryddet. Derfor efterbehandler vi med et algemiddel, der dræber de mikroskopiske rester af flisepest. Inden for en uge kommer vi tilbage for at imprægnere de tørre fliser to gange.  Imprægnering af fliser sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse med 30 års garanti mod flisepest med årlig vedligeholdelse.

   Fliserne bliver også nemmere at vedligeholde, fordi imprægneringen er fugt- og vandafvisende. Vi tilbyder en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler. Vi tilbyder hos Stecksfliserens også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   MILJØVENLIG RENSNING AF FLISER

   Hos Stecks Fliserens benytter vi os udelukkende af danske, miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og imprægnerer. Det er din sikkerhed for, at vores behandling ikke skader naturen, grundvandet eller os mennesker. Yderligere er en fliserensning et langt mere miljøvenligt – men også billigere – alternativ end anlæg af en helt ny terrasse, da vi forlænger levetiden af dine nuværende fliser, og dermed spares der på ressourcer.

   FLISERENSNING MED ALGEMIDDEL OG IMPRÆGNERING

   Indledningsvist renser vi dine fliser grundigt og effektivt, så alle former for alger og flisepest – samt andet skidt og snavs – bliver elimineret med vores hedvandsrenser. Vi renser i dybden, og kommer helt ned i alle kanter og mellemrum. Grunden til at vi benytter os af en hedvandsrenser og ikke en traditionel højtryksrenser er fordi, hedvandsrenseren både er mere effektiv og skånsom. Højtryksrenserens kraftige stråle kan nemlig beskadige flisernes overflade, og derfor er hedvandsrenserens varme vand at foretrække.

   Når vi er færdige med selve fliserensningen, sørger vores algemiddel og imprægnering for, at fliserne bliver forseglet mod fremtidig dannelse af alger og flisepest de næste mange år. Vi tilbyder nemlig 30 års garanti mod flisepest, når vi har imprægneret fliserne over to omgange.

   Anmeldelse 1
   Anmeldelse 2
   Stecks Fliserens trustpilot

   DET REGNFULDE, DANSKE KLIMA DANNER ALGER OG FLISEPEST

   I Danmark er den gennemsnitlige nedbørsmængde om året på ca. 746 mm, hvilket svarer til i omegnen af 171 regnvejrsdage. Det regner altså ofte her i landet, og det fugtige vejr og klima skaber optimale betingelser for algedannelse og flisepest.

   Alger har det også med at holde på fugten, og denne fugt kan forværre de algebelagte flisers tilstand yderligere. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare lader det stå til, da algerne vil sprede sig til resten af terrassen, ligesom de vil slå rødder – og så er de vanskeligere at slippe af med. Terrasser, som står i skygge eller halvskygge, har desuden nemmere ved at få alger, end terrasser som står i fuld sol.

   Trænger der en masse fugt og regnvand ned under fliserne, kan underlaget med tiden blive ustabilt. Det kan resultere i vippende, ustabile fliser, som kan stikke op. Derudover kan der forekomme frostsprængninger, som kan ødelægge fliserne yderligere.

   Ikke nok med at lavvækster som alger og flisepest gør dine fliser grimme at kigge på, så gør de også dine fliser glatte at gå på – hvilket især gør sig gældende i forbindelse med regnvejr.


   Hvordan renses fliser?

   Vi bruger en hedvandsrenser til at rense fliser med. Vi anvender hedvandsrenser fordi det er mere effektivt og skånsomt end den traditionelle højtryksspuler. En højtryksrenser kan beskadige flisernes overflade, hvilket en hedvandsrenser ikke gør. Efterfølgende anvender vi algemiddel og imprægnerer fliserne, hvilket gør dem flotte og forsegler dem mod flisepest og alger.


   Hvor længe virker en fliserensning?

   Det er vidt forskelligt. Vi anbefaler altid en fliserensning og imprægnering til at starte med. En uge efter efterbehandler vi fliserne med endnu en imprægnering, hvilket er så effektivt at vi tilbyder 30 års garanti med en årlig vedligeholdelse.


   Hvad koster fliserens?

   • BronzePakke: 50 kr. pr. m2.
    Inkluderer Fliserens og Algebehandling

   • Sølv Pakke: 65 kr. pr. m2.

    Inkluderer Fliserens, Algebehandling, Imprægnering og 10 års garanti

   • Guld Pakke: 75 kr. pr. m2.

    Inkluderer: Fliserens, Algebehandling, 2 x Imprægnering og 30 års garanti.


   Hvor længe holder en imprægnering?

   Hos Stecks Fliserens tilbyder vi 30 års garanti mod flisepest, efter vi har imprægneret fliserne over to omgange. Imprægneringen gør bl.a., så fliserne bliver vand- og fugtafvisende. Til indkørsler tilbyder vi desuden en særlig olieafvisende imprægnering.