Fliserens

FLISERENS – Effektiv fliserens i Danmark

ER DU TRÆT AF, ​HVORDAN DINE FLISER OG BELÆGNINGSSTEN SER UD?

Fliser, stenterrasser og havens belægningssten bliver med tiden kedelige at se på. Det skyldes blandt andet flisepest, mos og alger – samt regulært skidt og snavs. Selvom opgaven kan virke uoverskuelig, så er vi hos Stecks fliserens eksperter i opfriskning af de kedelige fliser. Vi tilbyder en effektiv fliserens, så havens fliser igen fremstår som nye. Arbejdet udføres altid med vores specialfremstillede højtryksrenser, der styres af vores venlige og servicemindede medarbejdere.

Vi benytter vores mange års erfaring, når vi arbejder med genopfriskning af havens fliser, terrasser eller gangarealer. Netop vores store ekspertise sikrer os et perfekt resultat hver gang – og så benytter vi naturligvis miljøgodkendte produkter i vores arbejde. Skal dine fliser fremstå som nye? Så giv os et kald.

effektiv fliserens

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

MILJØVENLIGT
30 ÅRS GARANTI
FRA 50 KR. PR. M2

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS

  Anmeldelse 1
  Anmeldelse 2
  Anmeldelse 3

  FLISERENS MED 30% RABAT!

  Få fliserens til en ekstra god pris!
  Priser helt ned til 50 kroner per kvadratmeter.

  FØR: 65.- / m2      NU:  Fra 50.- / m2
  Altid gode priser

  Hos Stecks Fliserens udføres vores service altid til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder en unik behandling og har naturligvis 30 års garanti på vores arbejde.

  GRATIS Prøverens

  Vi er stolte af vores arbejde og ved at vi kan levere resultater. Af samme grund tilbydes alle kunder en gratis fliserens af 1 m2 fliser.

  Flisebehandling

  HØJTRYKSRENS AF FLISER MED 90 GRADER VARMT VAND

  Vores unikke hedvandsrensning sikrer, at dine fliser bliver helt rene uden at tage skade som ved traditionel koldvandsrensning. Vi bruger 90 grader varmt vand, hvor vandet næsten er damp.

  Det varme vand betyder, at vi kan benytte et lavere tryk. Der er mere skånsomt for overfladen, selvom det samtidig er mere effektivt. Hedvandsrenserens lavere tryk betyder også, at den kan anvendes på træterrasser, som er plaget af alger, flisepest, skidt, snavs, mos eller lignende.

  Derudover er det effektivt imod ukrudt og myrer. Vi er de eneste i Danmark, som anvender 90 grader varmt vand ved fliserensning, rensning af terrasse, indkørsel og lignende.

  Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

  Fliserens

  EFTERBEHANDLING OG IMPRÆGNERING EFTER FLISERENS

  Flisepest er en form for svamp, der kan florere igen, hvis den ikke bliver 100 procent udryddet. Derfor efterbehandler vi med et algemiddel, der dræber de mikroskopiske rester af flisepest. Inden for en uge kommer vi tilbage for at imprægnere de tørre fliser to gange. Imprægnering af fliser sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse med 30 års garanti mod flisepest med årlig vedligeholdelse.

  Fliserne bliver også nemmere at vedligeholde, fordi imprægneringen er fugt- og vandafvisende. Vi tilbyder en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler. Vi tilbyder hos Stecks fliserens også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

  MILJØVENLIG RENSNING AF FLISER

  Hos Stecks Fliserens benytter vi os udelukkende af danske, miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og imprægnerer. Det er din sikkerhed for, at vores behandling ikke skader naturen, grundvandet eller os mennesker. Yderligere er en fliserensning et langt mere miljøvenligt – men også billigere – alternativ end anlæg af en helt ny terrasse, da vi forlænger levetiden af dine nuværende fliser, og dermed spares der på ressourcer.


  TILBUD PÅ FLISERENS

  FLISERENS

  65 kr. / m2
  Fra 50 kr. / m2

  • Vi kommer forbi og udfører vores fliserens med 90 grader varmt vand.
  MODTAG TILBUD
  FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 2 GANGE IMPRÆGNERING

  97,5 kr. / m2
  Fra 75 kr. / m2

  • Effektiv fliserens inklusiv algebehandling efterfulgt af to gange imprægnering.
  MODTAG TILBUD
  FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 1 GANG IMPRÆGNERING

  84,5 kr. / m2
  Fra 65 kr. / m2

  • Vores fliserens og algebehandling efterfulgt af en enkelt imprægnering.
  MODTAG TILBUD

  FLISERENSNING MED ALGEMIDDEL OG IMPRÆGNERING

  Indledningsvist renser vi dine fliser grundigt og effektivt, så alle former for alger og flisepest – samt andet skidt og snavs – bliver elimineret med vores hedvandsrenser. Vi renser i dybden, og kommer helt ned i alle kanter og mellemrum. Grunden til at vi benytter os af en hedvandsrenser og ikke en traditionel højtryksrenser er fordi, hedvandsrenseren både er mere effektiv og skånsom. Højtryksrenserens kraftige stråle kan nemlig beskadige flisernes overflade, og derfor er hedvandsrenserens varme vand at foretrække.

  Når vi er færdige med selve fliserensningen, sørger vores algemiddel og imprægnering for, at fliserne bliver forseglet mod fremtidig dannelse af alger og flisepest de næste mange år. Vi tilbyder nemlig 30 års garanti mod flisepest, når vi har imprægneret fliserne over to omgange.

  HVORNÅR PÅ ÅRET ER DET MEST OPTIMALT MED EN FLISERENSNING?

  Det mest hensigtsmæssige tidspunkt med en fliserensning er i midten af foråret, når solen begynder at stå højere på himlen og risikoen for frost er minimal. Det er nemlig i sommerhalvåret, at vi opholder os mest udenfor på terrassen, og derfor giver det god mening med en fliserensning i denne periode, så du kan nyde terrassen hen over resten af foråret og sommeren.

  NABORABAT HOS STECKS FLISERENS

  Hos Stecks tilbyder vi naborabat. I forlængelse af vores konkurrencedygtige priser kan du og dine naboer altså opnå en ekstra god pris, hvis i er flere der skal have udført arbejde på samme tid. Har du en nabo der ligeledes har behov for en af vores services, så kontakt os for at modtage uforpligtende tilbud på jeres respektive opgaver.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser for fliserens, efterbehandling og imprægnering. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af fliser. Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

  Er du i tvivl om effektiviteten af vores service? Hos Stecks Fliserens tilbydes en gratis prøve på 1 kvadratmeter fliserens.

  Fliserens

  DET REGNFULDE, DANSKE KLIMA DANNER ALGER OG FLISEPEST

  I Danmark er den gennemsnitlige nedbørsmængde om året på ca. 746 mm, hvilket svarer til i omegnen af 171 regnvejrsdage. Det regner altså ofte her i landet, og det fugtige vejr og klima skaber optimale betingelser for algedannelse og flisepest.

  Alger har det også med at holde på fugten, og denne fugt kan forværre de algebelagte flisers tilstand yderligere. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare lader det stå til, da algerne vil sprede sig til resten af terrassen, ligesom de vil slå rødder – og så er de vanskeligere at slippe af med. Terrasser, som står i skygge eller halvskygge, har desuden nemmere ved at få alger, end terrasser som står i fuld sol.

  Trænger der en masse fugt og regnvand ned under fliserne, kan underlaget med tiden blive ustabilt. Det kan resultere i vippende, ustabile fliser, som kan stikke op. Derudover kan der forekomme frostsprængninger, som kan ødelægge fliserne yderligere. Ikke nok med at lavvækster som alger og flisepest gør dine fliser grimme at kigge på, så gør de også dine fliser glatte at gå på – hvilket især gør sig gældende i forbindelse med regnvejr.

  Men hos Stecks Fliserens sørger vi for, at dine fliser bliver præsentable og pæne – ligesom du slipper for glatte, fugtige eller ødelagte fliser.

  FLISERENS MED FOKUS PÅ PERSONLIG SERVICE

  Vi mener, at et godt håndværk altid går hånd i hånd med en god, personlig service. Vi kommer derfor altid til den aftale tid, udfører arbejdet i overensstemmelse med dine præferencer – og personen, der laver tilbuddet, er også den samme, som udfører selve fliserensningen.

  På den måde opstår der ikke nogen miskommunikation. Derudover efterlader vi aldrig et arbejde, som vi ikke 100 procent kan stå inde for, hvorfor vi altid er meget omhyggelige, når vi fliserenser, algebehandler og imprægnerer.

  MULIGHEDER FOR TILVALG

  EFTERBEHANDLING

  Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

  UDLÆGNING AF FUGESAND I FLISERNE

  Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet. Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter. Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

  RENS AF SOKKEL

  Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen. ​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

  SPØRGSMÅL OG SVAR

  HVEM KAN FÅ EN FLISERENS

  Hos Stecks Fliserens udfører vi fliserensning for private, erhvervsdrivende samt offentlige steder. I princippet er det alle, som ejer en terrasse, indkørsel eller lignende hvor der er fliser, som kan få en fliserensning.

  KAN NOGLE TERRASSER ELLER INDKØRSLER NEMMERE DANNE ALGER OG FLISEPEST?

  Alger og flisepest er særligt udpræget på terrasser eller indkørsler, hvor sollyset har svært ved at trænge ned. Det kan også være, at terrassen eller indkørslen ikke er lavet med den korrekte hældning, hvorfor regnvandet samler sig, og danner vandpytter.

  HVORNÅR ER DET MEST OPTIMALT AT IMPRÆGNERE?

  Vi imprægnerer ca. en uge efter, vi har kommet algemiddel på fliserne. Men vi kan dog godt vente længere tid, hvis vejret ikke tillader det. Det er nemlig vigtigt, at det er tørvejr – gerne overskyet – så imprægneringen dels ikke fordamper, ligesom den heller ikke bliver skyllet væk af regnvejr.

  HVOR LÆNGE HOLDER VORES IMPRÆGNERING?

  Hos Stecks Fliserens tilbyder vi 30 års garanti mod flisepest, efter vi har imprægneret fliserne over to omgange. Imprægneringen gør bl.a., så fliserne bliver vand- og fugtafvisende. Til indkørsler tilbyder vi desuden en særlig olieafvisende imprægnering.


  EFFEKTIV FLISERENS

  Trænger dine fliser og belægningssten til en opfriskning med fliserens? Hos Stecks Fliserens tilbyder vi effektiv fliserensning, som fjerner skidt, flisepest, mos og alger. Dermed vil fliserne atter fremstå som nye.

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  MILJØVENLIGE PRODUKTER
  30 ÅRS GARANTI
  FRA 50 KR. PR. M2


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:


   VORES KUNDER ELSKER OS

   Anmeldelse 1
   Anmeldelse 2

   UNIK FLISERENS

   Vi benytter forskellige metoder til rengøring af fliser, og i fællesskab med dig finder vi frem til den bedste løsning – det bliver naturligvis med miljøgodkendte produkter. Vi har kunder i bl.a. Køge, Roskilde, Ringsted og hele Sjælland.

   HØJTRYKSRENS AF FLISER MED 90 GRADER VARMT VAND

   Vores unikke hedvandsrensning sikrer, at dine fliser bliver helt rene uden at tage skade som ved traditionel koldvandsrensning. Vi bruger 90 grader varmt vand, hvor vandet næsten er damp.
   Det varme vand betyder, at vi kan benytte et lavere tryk. Der er mere skånsomt for overfladen, selvom det samtidig er mere effektivt.

   Samtidig er det effektivt imod ukrudt og myrer. Vi er de eneste i Danmark, som anvender 90 grader varmt vand ved fliserensning, rensning af terrasse, indkørsel og lignende.

   Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   EFTERBEHANDLING OG IMPRÆGNERING EFTER FLISERENS

   Flisepest er en form for svamp, der kan florere igen, hvis den ikke bliver 100 procent udryddet. Derfor efterbehandler vi med et algemiddel, der dræber de mikroskopiske rester af flisepest. Inden for en uge kommer vi tilbage for at imprægnere de tørre fliser to gange.  Imprægnering af fliser sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse med 30 års garanti mod flisepest med årlig vedligeholdelse.

   Fliserne bliver også nemmere at vedligeholde, fordi imprægneringen er fugt- og vandafvisende. Vi tilbyder en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler. Vi tilbyder hos Stecksfliserens også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   MILJØVENLIG RENSNING AF FLISER

   Hos Stecks Fliserens benytter vi os udelukkende af danske, miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og imprægnerer. Det er din sikkerhed for, at vores behandling ikke skader naturen, grundvandet eller os mennesker. Yderligere er en fliserensning et langt mere miljøvenligt – men også billigere – alternativ end anlæg af en helt ny terrasse, da vi forlænger levetiden af dine nuværende fliser, og dermed spares der på ressourcer.

   FLISERENSNING MED ALGEMIDDEL OG IMPRÆGNERING

   Indledningsvist renser vi dine fliser grundigt og effektivt, så alle former for alger og flisepest – samt andet skidt og snavs – bliver elimineret med vores hedvandsrenser. Vi renser i dybden, og kommer helt ned i alle kanter og mellemrum. Grunden til at vi benytter os af en hedvandsrenser og ikke en traditionel højtryksrenser er fordi, hedvandsrenseren både er mere effektiv og skånsom. Højtryksrenserens kraftige stråle kan nemlig beskadige flisernes overflade, og derfor er hedvandsrenserens varme vand at foretrække.

   Når vi er færdige med selve fliserensningen, sørger vores algemiddel og imprægnering for, at fliserne bliver forseglet mod fremtidig dannelse af alger og flisepest de næste mange år. Vi tilbyder nemlig 15 års garanti mod flisepest, når vi har imprægneret fliserne over to omgange.

   Stecks Fliserens trustpilot

   DET REGNFULDE, DANSKE KLIMA DANNER ALGER OG FLISEPEST

   I Danmark er den gennemsnitlige nedbørsmængde om året på ca. 746 mm, hvilket svarer til i omegnen af 171 regnvejrsdage. Det regner altså ofte her i landet, og det fugtige vejr og klima skaber optimale betingelser for algedannelse og flisepest.

   Alger har det også med at holde på fugten, og denne fugt kan forværre de algebelagte flisers tilstand yderligere. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare lader det stå til, da algerne vil sprede sig til resten af terrassen, ligesom de vil slå rødder – og så er de vanskeligere at slippe af med. Terrasser, som står i skygge eller halvskygge, har desuden nemmere ved at få alger, end terrasser som står i fuld sol.

   Trænger der en masse fugt og regnvand ned under fliserne, kan underlaget med tiden blive ustabilt. Det kan resultere i vippende, ustabile fliser, som kan stikke op. Derudover kan der forekomme frostsprængninger, som kan ødelægge fliserne yderligere.

   Ikke nok med at lavvækster som alger og flisepest gør dine fliser grimme at kigge på, så gør de også dine fliser glatte at gå på – hvilket især gør sig gældende i forbindelse med regnvejr.

   HVEM KAN FÅ EN FLISERENS?

   Hos Stecks Fliserens udfører vi fliserensning for private, erhvervsdrivende samt offentlige steder. I princippet er det alle, som ejer en terrasse, indkørsel eller lignende hvor der er fliser, som kan få en fliserensning.

   HVORNÅR ER DET OPTIMALT AT IMPRÆGNERE?

   Vi imprægnerer ca. en uge efter, vi har kommet algemiddel på fliserne. Men vi kan dog godt vente længere tid, hvis vejret ikke tillader det. Det er nemlig vigtigt, at det er tørvejr – gerne overskyet – så imprægneringen dels ikke fordamper, ligesom den heller ikke bliver skyllet væk af regnvejr.

   KAN NOGLE TERRASSER ELLER INDKØRSLER NEMMERE DANNE ALGER OG FLISEPEST?

   Alger og flisepest er særligt udpræget på terrasser eller indkørsler, hvor sollyset har svært ved at trænge ned. Det kan også være, at terrassen eller indkørslen ikke er lavet med den korrekte hældning, hvorfor regnvandet samler sig, og danner vandpytter.

   HVOR LÆNGE HOLDER VORES IMPRÆGNERING?

   Hos Stecks Fliserens tilbyder vi 30 års garanti mod flisepest, efter vi har imprægneret fliserne over to omgange. Imprægneringen gør bl.a., så fliserne bliver vand- og fugtafvisende. Til indkørsler tilbyder vi desuden en særlig olieafvisende imprægnering.