algebehandling


ALGEBEHANDLING I GILLELEJE

Er din terrasse, tag eller facade fyldt med alger? 

Er du bosat i Gilleleje eller omegn? Og leder du derfor efter en algebehandler i Gilleleje?

Hos Steck Fliserens har vi mange års erfaring inden for bl.a. algebehandling i Gilleleje, Nordsjælland og det øvrige Sjælland. Så hvis du gerne vil slippe af med de grimme, grønne alger, så er det Stecks Fliserens, du skal tage kontakt til. Vi går meget op i at levere et arbejde, som vi 100 procent kan stå inde for.

Derfor kan du forvente algebehandling – og andet arbejde – i højeste kvalitet. Vi er selvsagt også først tilfredse, når vores kunder er tilfredse, og derfor er den høje service også altid i fokus. Den person, som kommer ud og laver tilbuddet på algebehandlingen, er f.eks. også den samme, som udfører arbejdet. Det sikrer en ensartet kommunikation og en personlig, god service.  

Danske, miljøgodkendte produkter 

Her hos Stecks Flisernes er vi meget opmærksomme på, at vores algebehandling ikke skader miljøet. Derfor garanterer vi bl.a., at vi udelukkende benytter os af danske, miljøgodkendte produkter, som ikke indeholder skadelige kemikalier. Desuden sikrer vi os altid, at vores produkter og metoder stemmer overens med den danske lovgivning. Alt i alt er vores algebehandlinger skånsomme overfor miljøet, og udgør ikke nogen sundhedsrisiko. 

Gør dit hjem i Gilleleje sommerklar med en algebehandling 

Alger, mos og andre uskønheder kan hurtigt få dit hjem til at se slidt ud – og det bliver langt mere tydeligt om sommeren. Hvis du f.eks. har en træterrasse, så vil en lang, fugtig vinter ofte efterlade terrassen med spor af alger, som tydeligt vil kunne ses. Med en algebehandling sørger vi for, at algerne fjernes, så din terrasse og hjem i Gilleleje ser indbydende ud. Algebehandlingen bekæmper også effektivt alle de mikroskopiske rester af flisepest, hvis du har en terrasse bestående af fliser.  

Hos Stecks Fliserens er vi meget påpasselige, når det kommer til algebehandlinger

Lad ikke algerne overtage dit hjem 

Alger trives i skyggefulde og fugtige områder. Og hvis solen f.eks. ikke formår at ramme fliserne i haven, eller træterrassen, er der de helt rette betingelser for, at alger opstår. Trods algers egenskab til at ødelægge fliser og tage, så er alger som udgangspunkt ikke skadeligt for træ. Alger kan som sådan ikke nedbryde eller ødelægge behandlet træ. Det er dog ikke en undskyldning for ikke at gøre noget ved problemet. Alger spreder sig ekstremt hurtigt, og efterlader synlige uskønheder. Med en algebehandling sikrer vi et professionelt og langvarigt resultat, så du slipper for fremtidige bekymringer – og roligt kan slappe af og nyde dit algefri hjem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Uanset hvilken situation du står i, så er vi klar med en hjælpende hånd. Vi ved godt, det kan være svært at komme af med alger. Derfor er vi hos Stecks Fliserens altid klar til at høre om dine behov og komme ud og kigge på dine fliser, facader, tag eller lignende og derfra sammensætte et uforpligtende, personligt tilbud. Vi står altid 100 procent inde for det, vi laver, og du kan se flere resultater af vores arbejde her på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan læse meget mere om vores forskellige behandlinger og services. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

Du kan læse mere under:

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.