fbpx
Imprægnering


​IMPRÆGNERING AF FLISER BESKYTTER MOD ALGER OG FLISEPEST


OVERVEJER DU IMPRÆGNERING AF FLISER, DER LIGE ER LAGT?

Hos Stecks Fliserens har vi specialiseret os i rensning og imprægnering af havefliser. Det giver en fugt- og vandafvisende overflade uden alger og flisepest. Vi servicerer kunder i blandt andet Roskilde, Ringsted og Køge samt alle andre byer på hele Sjælland.​

Hvorfor er imprægnering af fliser en løsning med mange fordele?

Der er mange gode grunde til at få imprægneret dine havefliser, men det er især en god idé, hvis du lige har fået lagt nye fliser. Med imprægnering af fliser sikrer du dig mod flisepest på nyanlagte fliser, og dermed sparer du penge, fordi du ikke skal have dem renset i fremtiden.

Vi kan altså både hjælpe, hvis dine fliser allerede er ramt at mos og alger, men også hvis du lige har fået lagt fliser, og ønsker at forebygge flisepest. Vi benytter naturligvis kun miljøgodkendte produkter.

​Fliserne bliver rene og får en vandafvisende overflade

Imprægnering af fliser foregår typisk over to gange, og behandlingen medfører, at fliserne bliver fugt- og vandafvisende. Vi kan også tilbyde en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler.

Fliseimprægnering sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse mod blandt andet skidt, mos, alger og flisepest. Samtidig bliver fliserne nemmere at vedligeholde.

Først fliserens, derefter imprægnering

Forud for imprægneringen, og mindst to tørvejrsdage før, udfører vi en effektiv rensning af fliser med hedevandsrensning. Det er en højtryksrensning med et lavere og dermed mere skånsomt tryk end normalt.

​Her fjerner vi skidt, mos, alger og flisepest, og det er også effektivt imod ukrudt og myrer. Derpå efterbehandler vi med en algefjerner, som dræber de mikroskopiske rester af flisepest, så det ikke kan florere igen.

Få et uforpligtende tilbud på imprægnering af fliser

Du er velkommen til at få en snak om vores priser og ydelser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for fliserens og imprægnering af fliser.

Mange af vores ydelser er omfattet håndværkerfradraget, hvilket betyder, at du kan spare op til 15-25 % på din opgave.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.