fbpx

VI SPONSORERER

Mathias Steck

Hos Stecks Fliserens betyder lokalområdet meget for os. Det er her vi møder vores kunder, hvorfor det også er her vi ønsker at give tilbage via sponsorater.

Vi benytter mange miljøvenlige produkter i vores arbejde, ligesom vi løbende gør en indsats for at minimere vores aftryk som virksomhed. Her på siden finder du en oversigt over vores aktuelle sponsorater og miljørelevante aftaler.

Slimminge Skole og Behandlingshjem

Hos Stecks Fliserens går vi op i lokalområder og samfund. Derfor er vi ligeledes indblandet i lokale sponsorater. Aktuelt er vi stolte sponsorer ved Slimminge Skole og Behandlingshjem, beliggende i Køge.

Ingenco2.dk

Vores hjemmeside er co2 neutral

Hos Stecks Fliserens har vi et mål om at blive co2 neutrale inden for kort tid. Vi har derfor fundet flere sparringspartnere som kan hjælpe os på området. Vores hjemmeside er co2 neutral igennem ingenco2.dk.

Growingtrees – Vi planter træer

Vi gør meget for at skåne miljøet. Ved flisrens og algebehandling benyttes eksempelvis miljøvenlige produkter.

Via Growingtrees planter vi desuden et nyt træ, for hver ny kunde vi får. Sådan nedbringer vi vores totale Co2 udledning, hvilket vi prioriterer højt hos Stecks Fliserens.

Growingtrees.dk

Kan jeg hjælpe med noget?​

Har du et spørgsmål, ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du brug for rådgivning? Så kontakt os via formularen herunder.