fbpx
Haveservice


​HAVESERVICE OG HAVERENOVERING AF STORE OG SMÅ ANLÆG


ØNSKER DU HAVESERVICE AF EN PROFESSIONEL ANLÆGSGARTNER? LAD OS TRYLLE MED DIN HAVE!

Hos Stecks Fliserens udfører vi alle former for havearbejde og haverenovering af store og små anlæg. Vi skaber smukke og velholdte haver og haveanlæg for kunder i blandt andet Køge, Ringsted, Roskilde og alle andre steder på hele Sjælland.

Haveservice

Vores gartnere og planlæggere skaber smukke haver

Vi laver alle typer havearbejde og anlægsgartnerarbejde. Det kan være alt fra grøn pleje og vedligeholdelse til nyanlæg og renoveringer af have og anlæg. Uanet hvilken ydelse, du har brug for, sørger vi altid for at rydde pænt op efter os selv, så man slet ikke kan se, at vi har været forbi din have – udover at den ser pæn og nydelig ud!

Vi tilbyder anlægsarbejde såsom:

  • Græsslåning og hækkeklipning
  • Nyanlæg, omlægning og service af have og anlæg
  • Anden haveservice
  • Beplantninger
  • Mindre havehjælp
  • Renovering af have
  • Beskæring og fældning​

​​Vi kan løse de mest vanskelige opgaver, men vi tager også gerne de helt enkle opgaver. Vores dygtige gartnere og planlæggere står klar til at sørge for, at din drømmehave bliver til virkelighed.​

Skal vi pleje dine grønne områder?

For mange mennesker er det en sur pligt at slå græsset, men vi tilbyder gerne vores haveservice til dig, så du kan bruge dine weekender på noget andet.

Du kan altid få en skræddersyet aftale hos os, og så tager vi os af lige de områder af din have, der har brug for fast pleje og beskæring.

Vi planter din drømmehave

​Når der skal anlægges ny have, er det en kombination af gode færdigheder, kreativitet samt sans for kvalitet og detaljer, der får projektet i mål. Vi står til din rådighed, hvis du vil igang med at etablere drømmehaven.

Med mange års erfaring kan vi stå inde for alle haveprojekter, vi har gennemført, for vi udfører altid anlægning af have, beplantning og renovering af højeste kvalitet.

Hvad koster en havemand? Hvad koster havearbejde?

Vores priser for en havemand og for havearbejde afhænger af mange faktorer såsom behovet for maskiner og ny beplantning. Der er naturligvis forskel på at slå en græsplæne og at lave et helt nyt haveanlæg med træer, buske og blomster med videre.

Ved mange af vores services kan du benytte håndværkerfradraget, så du sparer mellem 15-25 % på den valgte ydelse.

Kontakt os og få et tilbud på haveservice

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvad du ønsker, og vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for haveservice.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.