Fliserens


FLISERENS SJÆLLAND


Er dine fliser ikke længere præsentable og pæne at kigge på? Er de fyldt med grimme, grønne alger? Og ønsker du derfor at gøre noget ved det?

Hos Stecks Fliserens tilbyder vi en omhyggelig, effektiv fliserens og algebehandling på hele Sjælland. Vi har bl.a. kunder i Roskilde, Ringsted, Køge og mange andre steder på Sjælland. Søger du derfor en fliserenser, og algebehandler på Sjælland, som kan tage hånd om dine flisepest- og algebelagte fliser, så er det Stecks Fliserens du skal kontakte.

Vi har erfaring med større og mindre fliserensprojekter, ligesom vi udfører fliserens og algebehandlinger til både privat- og erhvervskunder. Vi tilbyder desuden en uforpligtende, gratis prøverens på 1 m², så du kan få en tydelig fornemmelse af, hvordan dine fliser kan tage sig ud efter en fliserens. Men ønsker du efterfølgende ikke den fulde behandling efter prøverensen, så kommer det ikke til gene, at der er renset 1 m² af fliserne.

Desuden kan du få 15-20 % i håndværkerfradrag af det fakturerede beløb på vores fliserens. På den måde sparer du penge, når du får lavet fliserens hos os.

Fliserens

Fliserensning på Sjælland med brug af hedvandsrenser

Hos Stecks Fliserens benytter vi indledningsvist vores hedvandsrenser, når vi skal rense dine fliser. Vi er nogle af de eneste i Danmark, som renser fliser med 90 grader varmt vand, da vi har fundet ud af, at det giver et langt mere effektivt resultat. Det varme vand, som nærmest minder om damp, koger ukrudtet væk, ligesom bakteriefloraen på overfladen bliver renset i dybden. Den høje temperatur betyder samtidig, at trykket fra hedvandsrenseren er så tilstrækkeligt lavt, at den også kan bruges til rensning af træterrasser – behandlingen er altså både effektiv og skånsom.

Fliserens på Sjælland – slip af med alger og flisepest

Når vi har renset fliserne i dybden med hedvandsrenseren, går vi i gang med algebehandlingen, hvor vi kommer algemiddel på fliserne. Det sørger for, at alle de resterende mikroskopiske rester af flisepest ikke vender tilbage. Herefter lader vi fliserne tørre i 7 dage, inden vi vender tilbage for at gå i gang med imprægneringen. Fliserne skal imprægneres to omgange, hvilket gør fliserne både fugt- og vandafvisende. Hvis der er tale om en indkørsel, så tilbyder vi også en særlig olieafvisende imprægnering. Men uanset hvilken imprægnering du vælger, så garanterer vi en effektiv og langvarig beskyttelse mod flisepest, alger samt andet skidt og snavs. Du får f.eks. 10 års garanti mod flisepest.

Du er altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon: 21 30 17 25 eller sende en mail til: mathiassteck@hotmail.com.


Fliserens af høj kvalitet på Sjælland

Hos Stecks Fliserens kan du være sikker på, at det er den samme, der udfører arbejdet, som gav det oprindelige tilbud.

På den måde er vi sikre på, at vi altid har et højt serviceniveau og intet går galt i kommunikationen – for vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder!

Hos Stecks Fliserens gør vi en dyd ud af at overholde vores aftaler. Vi komme til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dig.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer, og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.