fbpx
Fliserens

FLISERENS HOLBÆK


ER DU FRUSTRERET OVER, HVORDAN DINE BELÆGNINGSSTEN OG FLISER SER UD? TRÆNGER DE MED ANDRE ORD TIL EN KÆRLIG HÅND? ER DU BOSAT I HOLBÆK ELLER OMEGN?

Kan du nikke genkendende til ovenstående spørgsmål, så kan du med fordel tage kontakt til din lokale fliserenser i Holbæk – Stecks Fliserens. Hos Stecks Fliserens fjerner vi alger, mos, flisepest mv. så dine fliser bliver så flotte som nye.

Vi hjælper kunder i hele Holbækområdet samt de omkringliggende byer ved Isefjorden og det øvrige Nordvestsjælland, Hornsherred og Sjælland. Så hvis du er interesseret i rene og pæne fliser og belægningssten i Holbæk eller omegn, så er det os hos Stecks Fliserens, du skal kontakte.

Med vores mange års erfaring ved vi lige præcis, hvordan vi kan få dine fliser til at blive rene og pæne igen. Derudover sørger vores imprægnering for, at din terrasse, indkørsel eller gårdhave fremover forbliver modstandsdygtig overfor algedannelse og flisepest.

Når vi kommer ud og renser dine fliser hos dig, så kan du få 15-20 % i håndværkerfradrag af det fakturerede beløb på vores ydelser – og på den måde sparer du altså penge, når du får lavet fliserens hos os.

effektiv fliserens

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

MILJØVENLIGT
30 ÅRS GARANTI
FRA 50 KR. PR. M2

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS

  Anmeldelse 1
  Anmeldelse 2
  Anmeldelse 3

  FLISERENS MED 30% RABAT!

  Til til rens af dine fliser?
  Priser helt ned til 50 kroner per kvadratmeter.

  FØR: 65.- / m2      NU:  Fra 50.- / m2
  Altid gode priser

  Hos Stecks Fliserens udføres vores service altid til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder en unik behandling og har naturligvis 30 års garanti på vores arbejde.

  GRATIS Prøverens

  Vi er stolte af vores arbejde og ved at vi kan levere resultater. Af samme grund tilbydes alle kunder en gratis fliserens af 1 m2 fliser.

  Flisebehandling

  RENSNING AF FLISER I HOLBÆK OG OMEGN

  Selvom vi fliserenser på hele Sjælland, så er vi alligevel ofte i Holbæk, hvorfor du med fordel kan kontakte os, så vi så hurtigt som muligt kan komme forbi din bopæl i Holbæk og lave et uforpligtende tilbud. Rensning af fliser er også et meget billigere alternativ end at lægge nye flise, så på den måde sparer du penge samtidig med, at det er en mere miljøvenlig løsning. Vi anvender nemlig udelukkende danske, miljøgodkendte produkter.

  Her hos Stecks Fliserens benytter vi os af en hedvandsrenser, som renser med en temperatur på hele 90 grader. Normalt renser man fliser med en temperatur på 60 grader, men vi har fundet ud af, at 90 grader varmt vand meget mere effektivt bekæmper ukrudt, da det varme vand simpelthen koger ukrudtet væk. Hele bakteriefloraen bliver på den måde renset. Ligeledes er der mindre tryk på hedvandsrenseren, så fliser og belægningssten får en skånsom og effektiv behandling. Det lave tryk betyder faktisk, at vores hedvandsrenser også kan bruges på f.eks. træterrasser

  Fliserens

  EFFEKTIV ALGEBEHANDLING OG IMPRÆGNERING I HOLBÆK

  Når hedvandsrenseren har skyllet færdig, går vi i gang med efterbehandling i form af algemiddel. På den måde bliver alle de sidste mikroskopiske rester af flisepest dræbt. Herefter lader vi fliserne tørre i ca. en uge, før vi vender tilbage for at imprægnere fliserne to gange. Når fliserne er imprægneret to gange, så er fliserne effektivt beskyttet mod flisepest og alger.

  Derudover bliver fliserne efterfølgende nemmere at vedligeholdes, da imprægneringen gør dem vand- og fugtafvisende. Desuden kan vi tilbyde en helt særlig olieafvisende imprægnering til din indkørsel. Men som sagt: Vi gør udelukkende brug af miljøgodkendte, danske produkter, og du får 30 års garanti mod flisepest ved årlig vedligeholdelse.

  Kontakt os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com i dag, og få et uforpligtende tilbud!

  PERSONLIG SERVICE OG HØJ KVALITET I HOLBÆK

  Hos Stecks Fliserens kan du være sikker på, at det er den samme der udfører arbejdet som gav det oprindelige tilbud. På den måde er vi sikre på, at vi altid har et højt serviceniveau og intet går galt i kommunikationen – for vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder!

  Hos Stecks Fliserens i Holbæk gør vi en dyd ud af at overholde vores aftaler, komme til tiden og udfører arbejdet efter i den fælles overensstemmelse med dig. Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.


  FLISERENS HOLBÆK

  Er du frustreret over, hvordan dine belægningssten og fliser ser ud på nuværende tidspunkt? Trænger de med andre ord til en kærlig hånd og en effektiv fliserens?
  Er du bosat i Holbæk eller omegn? Stecks Fliserens er løsningen!

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  MILJØVENLIGT
  30 ÅRS GARANTI
  FRA 50 KR. PR. M2


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:


   TILBUD PÅ FLISERENS

   FLISERENS
   Unik og effektiv fliserens med 90 grader varmt vand. Den høje temperatur gør det muligt at behandle fliserne ved et lavere vandtryk, hvilket skåner fliserne.
   Fra 50 kr. / m2
   MODTAG TILBUD
   FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 2 GANGE IMPRÆGNERING
   Med dette tilbud får du både vores effektive fliserens og algebehandling, inklusiv 2 gange imprægnering. Netop imprægneringen sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse mod flisepestinklusiv 30 års garanti.
   Fra 75 kr. / m2
   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
   FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 1 GANG IMPRÆGNERING
   Vores unikke fliserens og algebehandling inlusiv 1 gang imprægnering, der tilfører ekstra beskyttelse mod flisepest.
   Fra 65 kr. / m2
   MODTAG TILBUD

   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

   Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser for fliserens, efterbehandling og imprægnering. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af fliser. Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

   Er du i tvivl om effektiviteten af vores service? Hos Stecks Fliserens tilbydes en gratis prøve på 1 kvadratmeter fliserens.

   Fliserens

   MULIGHEDER FOR TILVALG

   EFTERBEHANDLING

   Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

   UDLÆGNING AF FUGESAND I FLISERNE

   Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet. Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter. Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

   RENS AF SOKKEL

   Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
   ​ Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

   EFFEKTIV FLISERENS I HOLBÆK

   Hos Stecks Fliserens fjerner vi alger, mos, flisepest mv. så dine fliser bliver så flotte som nye.

   Vi hjælper kunder i hele Holbækområdet samt de omkringliggende byer ved Isefjorden og det øvrige Nordvestsjælland, Hornsherred og Sjælland. Så hvis du er interesseret i rene og pæne fliser og belægningssten i Holbæk eller omegn, så er det os hos Stecks Fliserens, du skal kontakte.

   Med vores mange års erfaring ved vi lige præcis, hvordan vi kan få dine fliser til at blive rene og pæne igen. Derudover sørger vores imprægnering for, at din terrasse, indkørsel eller gårdhave fremover forbliver modstandsdygtig overfor algedannelse og flisepest.

   Når vi kommer ud og laver fliserens hos dig, så kan du få 15-20 % i håndværkerfradrag af det fakturerede beløb på vores ydelser – og på den måde sparer du altså penge, når du får lavet fliserens hos os.

   RENSNING AF FLISER  I HOLBÆK OG OMEGN

   Selvom vi fliserenser på hele Sjælland, så er vi alligevel ofte i Holbæk, hvorfor du med fordel kan kontakte os, så vi så hurtigt som muligt kan komme forbi din bopæl i Holbæk og lave et uforpligtende tilbud.

   Rensning af fliser er også et meget billigere alternativ end at lægge nye flise, så på den måde sparer du penge samtidig med, at det er en mere miljøvenlig løsning. Vi anvender nemlig udelukkende danske, miljøgodkendte produkter.

   Her hos Stecks Fliserens benytter vi os af en hedvandsrenser, som renser med en temperatur på hele 90 grader. Normalt renser man fliser med en temperatur på 60 grader, men vi har fundet ud af, at 90 grader varmt vand meget mere effektivt bekæmper ukrudt, da det varme vand simpelthen koger ukrudtet væk. Hele bakteriefloraen bliver på den måde renset.

   Ligeledes er der mindre tryk på hedvandsrenseren, så fliser og belægningssten får en skånsom og effektiv behandling. Det lave tryk betyder faktisk, at vores hedvandsrenser også kan bruges på f.eks. træterrasser

   EFFEKTIV ALGEBEHANDLING OG IMPRÆGNERING I HOLBÆK

   Når hedvandsrenseren har skyllet færdig, går vi i gang med efterbehandling i form af algemiddel. På den måde bliver alle de sidste mikroskopiske rester af flisepest dræbt. Herefter lader vi fliserne tørre i ca. en uge, før vi vender tilbage for at imprægnere fliserne to gange.

   Når fliserne er imprægneret to gange, så er fliserne effektivt beskyttet mod flisepest og alger. Derudover bliver fliserne efterfølgende nemmere at vedligeholdes, da imprægneringen gør dem vand- og fugtafvisende. Desuden kan vi tilbyde en helt særlig olieafvisende imprægnering til din indkørsel.

   Men som sagt: Vi gør udelukkende brug af miljøgodkendte, danske produkter, og du får 30 års garanti mod flisepest ved årlig vedligeholdelse.

   Kontakt os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com i dag, og få et uforpligtende tilbud!

   PERSONLIG SEVICE OG HØJ KVALITET I HOLBÆK

   Hos Stecks Fliserens kan du være sikker på, at det er den samme der udfører arbejdet som gav det oprindelige tilbud.

   På den måde er vi sikre på, at vi altid har et højt serviceniveau og intet går galt i kommunikationen – for vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder!

   Hos Stecks Fliserens i Holbæk gør vi en dyd ud af at overholde vores aftaler, komme til tiden og udfører arbejdet efter i den fælles overensstemmelse med dig.

   Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.