fbpx
Fliserens

FLISERENS HØRSHOLM


ER DNE FLISER IKKE LÆNGERE INDBYDENDE OG PÆNE AT KIGGE PÅ? OG ER DU BOSAT I HØRSHOLM ELLER OMEGN?

Hos Stecks Fliserens tilbyder vi fliserensning, algebehandling og imprægnering i området omkring Hørsholm og det øvrige Nordsjælland – men også det resterende Sjælland. Vi har mange års erfaring med fliserensning, og derfor kan vi garantere et stykke arbejde i højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, ligesom vi heller aldrig efterlader et arbejde, som vi ikke selv er 100 % tilfredse med.

Serviceniveauet er i højsædet, og vi møder altid frem friske og smilende – for vi er af den overbevisning, at positiv energi smitter af på arbejdet. Og den person, der kommer ud, og laver tilbuddet, er også den samme, der udfører fliserensningen. På den måde får alle vores kunder en personlig, god betjening. Derudover har vi erfaring med både større og mindre fliserensprojekter, ligesom vi udfører fliserens hos både private og erhverv.

effektiv fliserens

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

MILJØVENLIGT
30 ÅRS GARANTI
FRA 50 KR. PR. M2

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS

  Anmeldelse 1
  Anmeldelse 2
  Anmeldelse 3

  FLISERENS MED 30% RABAT!

  Tid til fliserens?
  Priser helt ned til 50 kroner per kvadratmeter.

  FØR: 65.- / m2      NU:  Fra 50.- / m2
  Altid gode priser

  Hos Stecks Fliserens udføres vores service altid til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder en unik behandling og har naturligvis 30 års garanti på vores arbejde.

  GRATIS Prøverens

  Vi er stolte af vores arbejde og ved at vi kan levere resultater. Af samme grund tilbydes alle kunder en gratis fliserens af 1 m2 fliser.

  Flisebehandling

  EFFEKTIV VANDRENSER TIL RENSNING AF FLISER I HØRSHOLM

  Når vi skal rense fliser i Hørsholm – såvel som andre steder på Sjælland – så benytter vi os af en hedvandsrenser. Det er der som sådan ikke noget utraditionelt ved, men vores hedvandsrenser skiller sig ud fra andres. For som de eneste i Danmark renser vores hedvandsrenser fliser med 90 grader varmt vand i modsætning til andre, der kun benytter sig af 60 grader varmt vand til fliserensning. Den høje temperatur nærmest koger ukrudtet væk, ligesom myrer bliver elimineret, og derfor får du nogle pæne fliser – uden myretuer. Den høje temperatur betyder desuden, at vi kan komme helt i bund og bekæmpe bakteriefloraen på fliserne.

  Har du en træterrasse, som også trænger til en genopfriskning? Så kan vi også bruge vores hedvandsrenser til at rensning af din træterrasse, da trykket er tilstrækkeligt lavt pga. den høje temperatur.

  Uanset om du skal have renset fliser eller træterrasse, så kommer vi gerne ud og giver en uforpligtende gratis prøverens på 1 m² et valgfrit sted. Således kan du få en fornemmelse af, hvordan dine fliser – eller træterrasse – kan tage sig ud efter en fliserensning.

  Fliserens

  ALGEBEHANDLING OG IMPRÆGNERING I HØRSHOLM MED FOKUS PÅ MILJØET

  Efter vi har renset dine fliser med hedvandsrenseren, går vi i gang med algebehandlingen. Denne efterbehandling sørger for, at alle mikroskopiske rester af flisepest forsvinder. Derefter lader vi dine fliser tørre i ca. to uger, inden vi så vender tilbage for at imprægnere dine fliser over to omgange. Vi anvender udelukkende miljøgodkendte, danske produkter, som tager hensyn naturen, og derfor kan du med god samvittighed lade dine fliser få en algebehandling og imprægnering hos os.

  Ydermere tilbyder vi en helt særlig olieafvisende imprægnering, som er velegnet til indkørsler. Men uanset hvilken slags imprægnering vi gør brug af, så bliver dine fliser vand- og fugtafvisende, hvilket også gør dem nemmere at vedligeholde på sigt. Vi tilbyder desuden 30 års garanti mod flisepest ved årlig vedligeholdelse.

  Tag kontakt allerede i dag for et uforpligtende tilbud

  ALTID HØJESTE KVALITET HOS STECKS FLISERENS HØRSHOLM

  Hos Stecks Fliserens kan du være sikker på, at det er den samme der udfører arbejdet som gav det oprindelige tilbud. På den måde er vi sikre på, at vi altid har et højt serviceniveau og intet går galt i kommunikationen – for vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder!

  Ho Stecks Fliserens i Hørsholm gør vi en dyd ud af at overholde vores aftaler, komme til tiden og udfører arbejdet efter i den fælles overensstemmelse med dig. Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.


  FLISERENS HØRSHOLM

  Er dine fliser ikke længere indbydende og pæne at kigge på? Og er du bosat i Hørsholm eller omegn? Hvis det lyder som noget, du kan nikke genkendende til, så kan du roligt læse videre herunder.

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  MILJØVENLIGT
  30 ÅRS GARANTI
  FRA 50 KR. PR. M2


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:


   TILBUD PÅ FLISERENS

   FLISERENS
   Unik og effektiv fliserens med 90 grader varmt vand. Den høje temperatur gør det muligt at behandle fliserne ved et lavere vandtryk, hvilket skåner fliserne.
   Fra 50 kr. / m2
   MODTAG TILBUD
   FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 2 GANGE IMPRÆGNERING
   Med dette tilbud får du både vores effektive fliserens og algebehandling, inklusiv 2 gange imprægnering. Netop imprægneringen sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse mod flisepestinklusiv 30 års garanti.
   Fra 75 kr. / m2
   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
   FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 1 GANG IMPRÆGNERING
   Vores unikke fliserens og algebehandling inlusiv 1 gang imprægnering, der tilfører ekstra beskyttelse mod flisepest.
   Fra 65 kr. / m2
   MODTAG TILBUD

   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

   Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser for fliserens, efterbehandling og imprægnering. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af fliser. Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

   Er du i tvivl om effektiviteten af vores service? Hos Stecks Fliserens tilbydes en gratis prøve på 1 kvadratmeter fliserens.

   Fliserens

   MULIGHEDER FOR TILVALG

   EFTERBEHANDLING

   Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

   UDLÆGNING AF FUGESAND I FLISERNE

   Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet. Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter. Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

   RENS AF SOKKEL

   Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen. ​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

   EFFEKTIV FLISERENS I HØRSHOLM

   Hos Stecks Fliserens tilbyder vi fliserensning, algebehandling og imprægnering i området omkring Hørsholm og det øvrige Nordsjælland – men også det resterende Sjælland.

   Vi har mange års erfaring med fliserensning, og derfor kan vi garantere et stykke arbejde i højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, ligesom vi heller aldrig efterlader et arbejde, som vi ikke selv er 100 % tilfredse med.

   Serviceniveauet er i højsædet, og vi møder altid frem friske og smilende – for vi er af den overbevisning, at positiv energi smitter af på arbejdet. Og den person, der kommer ud, og laver tilbuddet, er også den samme, der udfører fliserensningen.

   På den måde får alle vores kunder en personlig, god betjening. Derudover har vi erfaring med både større og mindre fliserensprojekter, ligesom vi udfører fliserens hos både private og erhverv.

   EFFEKTIV HEDVANDSRENSER TIL RENSNING AF FLISER I HØRSHOLM

   Når vi skal rense fliser i Hørsholm – såvel som andre steder på Sjælland – så benytter vi os af en hedvandsrenser. Det er der som sådan ikke noget utraditionelt ved, men vores hedvandsrenser skiller sig ud fra andres.

   Som de eneste i Danmark renser vores hedvandsrenser fliser med 90 grader varmt vand i modsætning til andre, der kun benytter sig af 60 grader varmt vand til fliserensning.

   Den høje temperatur nærmest koger ukrudtet væk, ligesom myrer bliver elimineret, og derfor får du nogle pæne fliser – uden myretuer. Den høje temperatur betyder desuden, at vi kan komme helt i bund og bekæmpe bakteriefloraen på fliserne.

   Har du en træterrasse, som også trænger til en genopfriskning? Så kan vi også bruge vores hedvandsrenser til at rensning af din træterrasse, da trykket er tilstrækkeligt lavt pga. den høje temperatur.

   Uanset om du skal have renset fliser eller træterrasse, så kommer vi gerne ud og giver en uforpligtende gratis prøverens på 1 m² et valgfrit sted. Således kan du få en fornemmelse af, hvordan dine fliser – eller træterrasse – kan tage sig ud efter en fliserensning.

   ALGEBEHANDLING OG IMPRÆGNERING I HØRSHOLM MED FOKUS PÅ MILJØET

   Efter vi har renset dine fliser med hedvandsrenseren, går vi i gang med algebehandlingen. Denne efterbehandling sørger for, at alle mikroskopiske rester af flisepest forsvinder. Derefter lader vi dine fliser tørre i ca. to uger, inden vi så vender tilbage for at imprægnere dine fliser over to omgange.

   Vi anvender udelukkende miljøgodkendte, danske produkter, som tager hensyn naturen, og derfor kan du med god samvittighed lade dine fliser få en algebehandling og imprægnering hos os.

   Ydermere tilbyder vi en helt særlig olieafvisende imprægnering, som er velegnet til indkørsler. Men uanset hvilken slags imprægnering vi gør brug af, så bliver dine fliser

   vand- og fugtafvisende, hvilket også gør dem nemmere at vedligeholde på sigt. Vi tilbyder desuden 30 års garanti mod flisepest ved årlig vedligeholdelse.

   Tag kontakt allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

   ALTID HØJESTE KVALITET HOS STECKS FLISERENS HØRSHOLM

   Hos Stecks Fliserens kan du være sikker på, at det er den samme der udfører arbejdet som gav det oprindelige tilbud.

   På den måde er vi sikre på, at vi altid har et højt serviceniveau og intet går galt i kommunikationen – for vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder!

   Hos Stecks Fliserens i Hørsholm gør vi en dyd ud af at overholde vores aftaler, komme til tiden og udfører arbejdet i fælles overensstemmelse med dig.

   Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.