Fliserens


Stecks Fliserens Nykøbing Sjælland


Trænger fliserne derhjemme til en kærlig hånd?

Er de plaget af grimme alger og flisepest? Og er du samtidig bosat i Nykøbing Sjælland på Nordvestsjælland? Hos Stecks Fliserens tilbyder vi fliserensning på hele Sjælland – herunder i Nykøbing Sjælland og hele det øvrige Odsherred. Vi har hjulpet mange forskellige typer af kunder – både private såvel som erhvervskunder – i området, og derfor er vi lokalkendte i Nykøbing Sjælland. Med mange års erfaring inden for fliserensning ved vi lige præcis, hvordan dine fliser bliver rene og pæne igen.

Vi går meget op i at levere en personlig, god service, og vi efterlader heller aldrig et stykke arbejde, som vi ikke selv er 100 % tilfredse med. Desuden er den person, der kommer ud, og laver det uforpligtende tilbud, den samme, som udfører selve fliserensningen. Således er du sikker på, at der ikke opstår nogen misforståelser eller forsinkelser på grund af eventuel miskommunikation.

Derudover tilbyder vi en gratis prøverens på 1 m², så du kan få en tydelig fornemmelse af, hvordan dine fliser kan komme til at se ud efter en fliserensning.

Fliserens

Effektiv fliserensning i Nykøbing Sjælland med brug af hedvandsrenser

Når vi skal i gang med en fliserensning i Nykøbing Sjælland – eller et andet sted på Sjælland – så er det et arbejde, der er opdelt i tre faser. Først er der selve fliserensningen, derefter algebehandlingen og til sidst imprægneringen.

Til fliserensningen benytter vi os af vores hedvandsrenser, som renser fliserne med hele 90 grader varmt vand. På grund af vandets høje temperatur svarer det nærmest til damp, og derfor er trykket tilsvarende væsentligt blødere end andre højtryksrensere. Trykket fra hedvandsrenseren er faktisk så blødt, at vi også bruger den til træterrasser, som er plaget af alger.

Algebehandling og imprægnering i Nykøbing Sjælland

Når hedvandsrenseren har gjort sit arbejde og renset dine fliser eller træterrasse, så går vi i gang med algebehandlingen. Her kommer vi algemiddel på fliserne, som eliminerer alle de sidste mikroskopiske rester af flisepest. I den forbindelse er det vigtigt at påpege, at vi udelukkende benytter os af danske, miljøgodkendte produkter, som hverken er til skade for naturen eller grundvandet. Herefter lader vi fliserne tørre i en uge, inden vi vender tilbage for at imprægnere fliserne over to omgange.

Imprægneringen sørger for, at dine fliser eller belægningssten i Nykøbing Sjælland forbliver vand- og fugtafvisende – faktisk tilbyder vi helt op til 15 års garanti mod flisepest efter imprægneringen. Vi anvender desuden markedets bedste imprægnering. Derudover tilbyder vi også en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler.

Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud.


Altid personlig service – kontakt os i dag!

Når du f.eks. skal have et tilbud på fliserens til din terrasse eller indkørsel, så er personen, der laver tilbuddet, den samme der udfører arbejdet.

På den måde får du som kunde hos os en personlig service, hvor der ikke opstår miskommunikation eller lignende. Vi overholder altid alle vores aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dine forventninger og med udgangspunkt i vores egen høje standard.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.