Facaderens


FACADERENS MED HØJTRYKRENS OG IMPRÆGNERING


ER DET BLEVET TID TIL FACADERENS?

Hos Stecks Fliserens har vi speciale i alle former for facaderensning, imprægnering og algebehandling. Vi genskaber smukke facader for kunder i blandt andet Køge, Ringsted og Roskilde samt hele Sjælland.

Alger og mos gør det vanskeligt for facaden at tørre

Alger og mos på facaden er ikke kun skæmmende. Selve kombinationen af vinter, fugt og frost gør, at de fugtige rødder fører til revner i facaden. Derfor handler facaderens ikke kun om at genskabe en flot facade. Det handler også om at forlænge facadens levetid. Og derfor er en ordentlig afrensning af facade altid en god forretning.

Vi renser facader enten med højtrykrens og imprægnering eller med algebehandling. Forskellen mellem de to metoder er både i forhold til pris, effekt og tid. Derfor gør vi altid gøre vores bedste for at finde den rette løsning, og vi efterlader altid et flot resultat.

Algerens er en billig og skånsom overfladebehandling

Algebehandling er den billigste løsning. Her overfladebehandler vi facaden med algerens. Fordelen ved denne behandling er, at den ikke er lige så hård ved facaden som imprægnering.

Ulempen er, at det tager en del tid, inden alger, mos og skidt bliver fjernet af vind og vejr. Det vil typisk tage nogle måneder, før den fulde effekt kan ses. Men det afhænger naturligvis af, hvor hårdt facaden er ramt.

Højtrykrens gør facaden vandafvisende og modstandsdygtig

Der er mange fordele ved at rense facaden med en højtryksrens og efterfølgende imprægnere den. Fordelen ved højtrykrens er, at det høje tryk åbner porerne i belægningen, så facaden bliver renset i dybden.

Den efterfølgende imprægnering forsegler belægningen på facaden, så den bliver vandafvisende og modstandsdygtigt overfor snavs og alger. Desuden forhindrer det frostsprængninger, og det genopfrisker farven på facaden.

Denne form for facaderens og imprægnering medfører:

  • En fuld effekt med det samme. Du skal med andre ord ikke vente på, at vind og vejr gør arbejdet.
  • En vandafvisende overflade. Det betyder, at smuds, alger og skidt få sværere ved at sætte sig fast på overfladen.
  • En bedre isoleringsværdi. En imprægneret facade tørrer hurtigere, og en tør mur isolerer bedre end en våd.
  • En flot facade, som fremstår som ny. Samtidig bliver den lettere at vedligeholde.​


​Kontakt os i dag for at få et tilbud på facaderens

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores priser og om fordele og ulemper ved facaderens. Vi laver også meget gerne et uforpligtende tilbud for rensning af facade. Du kan ringe til os på telefon 21 30 17 25 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.