fbpx
Træfældning


​TRÆFÆLDNING OG TOPBESKÆRING MED FOKUS PÅ SIKKERHED


​ØNSKER DU PROFESSIONEL HJÆLP TIL TRÆFÆLDNING? LAD OS STÅ FOR BESKÆRING OG FÆLDNING – FOR EN SIKKERHEDS SKYLD.

Vi fælder og beskærer træer i blandt andet Køge, Ringsted og Roskilde samt adskillige andre byer på Sjælland. Har du et træ, der skygger, generer eller trænger til beskæring? Så er de dygtige fagfolk fra Stecks Fliserens klar til at hjælpe.

​Skånsom fældning af træer med professionelt udstyr

Det er ikke altid så ligetil at fælde et træ, og det gælder også ved topbeskæring. Vi er eksperter i fældning af træer og topbeskæring af træer, og derfor benytter vi altid professionelt udstyr, herunder seler og reb, når det er nødvendigt.

Vi har en professionel tilgang og kan dermed tage 40 meter høje træer ned, selvom der for eksempel er drivhuse og andet rundt om. Vi kan også lave topbeskæring i højden.

Vi fælder og beskærer altid sikkert

​Sikkerhed er vores førsteprioritet, og derudover er det vigtigt for os at få ryddet op efter fældningen, så du nærmest ikke kan se, vi har været forbi.

Hvad koster træfældning?

Vores priser for træfældning afhænger dels af træets størrelse og dels af kronens størrelse. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at starte med at beskære kronen, før vi kan fælde træet. Dertil kommer, om vi skal tage træet med eller efterlade det.

Mange af vores ydelser er kvalificeret til håndværkerfradraget, og dermed kan du spare helt op til mellem 15-25 % på den ønskede opgave.

Kontakt os for at få et tilbud på beskæring eller træfældning

Vi er altid klar til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, og vi laver gerne et skræddersyet tilbud med en god og billig pris for beskæring eller fældning af træer.

Ring på telefon 21 30 17 25 for at lave en aftale. Desuden kan du altid skrive via kontaktformularen eller til vores e-mail mathiassteck@hotmail.com for at indhente et tilbud eller nærmere aftale.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.