fbpx


ALGEBEHANDLING AF TAG, FLISER OG MURVÆRK

VI HAR DANMARKS GLADESTE ALGEBEHANDLING KUNDER – VIL DU VÆRE DEN NÆSTE?

Skal du have udført algebehandling af tag, facade, fliser eller træterrasse? Alger og mos kan få dit tag til at se gammelt, slidt og beskidt ud, og en algebehandling er en enkel og effektiv løsning, som mange boligejere foretrækker.

Hos Stecks fliserens har vi stor ekspertise med algebekæmpelse af blandt andet terrasser og tage.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

EFFEKTIV BEHANDLING
VIRKNINGSGARANTI
0-200 M2 - FRA 1000 KR.

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS


  EFFEKTIVT & MED GARANTI

  Hos Stecks fliserens tilbydes virkningsgaranti. Er den behandlede overflade fortsat grøn af alger efter 14 dage, så kommer vi tilbage – kvit og frit!

  Derfor kan du være ligeså sikker som os, på at vores algebehandling virker effektivt.

  Algebehandling op til 200 m2
  Fra kun 1000 kr.
  Vi algebehandler alt fra tag til campingvogne!

  Vi tilbyder algebehandling af alverdens overflader, til konkurrencedygtige priser. Få eksempelvis:

  • Tag
  • Fliser
  • Træterrasser
  • Facader
  • Hegn
  • Campingvogne

  HVAD BESTÅR ALGEBEHANDLING AF?

  Vi benytter altid de nyeste og mest skånsomme metoder til at bekæmpe alger og mos på dit tag. Vi anvender i vores arbejde med algefjerner kun de bedste produkter, der naturligvis er miljøgodkendte.

  Algefjerner er et desinficerende middel, der virker ved langsomt at slå algeren ihjel. Derfor er resultatet ikke tydeligt med det samme, men du vil efter maksimalt et år kunne se det flotte resultat.

  Du kan risikere, at dit tag er så hårdt medtaget af mos og alger, at det kræver flere behandlinger. Dog kan du med løbende vedligeholdelse sikre dig mod dette.

  Algebehandling

  DER ER MANGE FORDELE VED ALGEBEHANLING

  Danmark er et land med meget strenge regler på området rensning af tag og algebehandling, fordi miljøskadelige produkter kan sive ned i grundvandet. Vi anvender kun godkendte produkter, så du er sikret, at din algebehandling ikke er skadelig for miljøet.

  Når du vælger en algebehandling, kan du slippe for at udskifte dit tag, da det kan forlænge holdbarheden. Det gør endvidere en kæmpe forskel at fjerne mos og alger, fordi det får taget til at så gammelt, forsømt og beskidt ud.

  Den største fordel ved algebehandling er kosmetisk, dvs. dit tag kommer til at se flot og helt  nyt ud, men der er også en anden fordel. Når der gror mos og alger på dit tag, kan rødderne trænge ind i tagets samlinger, som kan slide på det og ultimativt ødelægge det. Derfor kan du forebygge skader på dit tag med en regelmæssig og skånsom algebehandling.

  Med denne metode og de rette produkter får du både et flot tag, og du undgår at belaste miljøet i processen.

  OPNÅ BEDRE PRISER MED NABORABAT

  Hos Stecks tilbyder vi naborabat. I forlængelse af vores konkurrencedygtige priser kan du og dine naboer altså opnå en ekstra god pris, hvis i er flere der skal have udført arbejde på samme tid. Allierer du dig med din nabo, der ligeledes har brug for en eller flere af vores services, så sørger vi jer for ekstra fordelagtige priser på jeres opgaver enkeltvis.

  Tilbuddet gælder også på effektiv rensning af fliser.

  Kontakt os for at høre nærmere.

  Anmeldelse 1
  Anmeldelse 2
  Anmeldelse 3


  EFFEKTIV ALGEBEHANDLING

  Skal du have udført algebehandling af tag, facade, fliser eller træterrasse? Alger og mos kan få dit tag til at se gammelt, slidt og beskidt ud, og en algebehandling er en enkel og effektiv løsning, som mange boligejere foretrækker.

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  UNIK & EFFEKTIV BEHANDLING
  VIRKNINGSGARANTI
  0-200 M2 - FRA KUN 1000 KR.


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:


   TILBUD PÅ ALGEBEHANDLING

   ALGEBEHANDLING AF FLISER
   KONTAKT OS FOR TILBUD
   • Vi kommer forbi og udfører en effektiv algebehandling af dine fliser.
   MODTAG TILBUD
   ALGEBEHANDLING AF TAG
   0-200 m2: Fra 1000.-
   Herefter 5.- / m2
   • Udførsel af algebehandling på dit tag med miljøgodkendte produkter.
   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
   ALGEBEHANDLING AF MURVÆRK
   KONTAKT OS FOR TILBUD
   • Algebehandling af murarealer eller andre algeplagede områder.
   MODTAG TILBUD

   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ALGEBEHANDLING

   Der er mange muligheder og metoder, og vi tager gerne en snak om dine behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede algebehandling.

   Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

   Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

   Fliserens

   VI TILBYDER ALT FRA FLISEBEHANDLING TIL TAGBEHANDLING

   Vi udfører algebehandling af fliser, tag og træterrasse, og her anvender vi flere forskellige metoder. En tagrensning består typisk af en tagbehandling med algemiddel og en efterfølgende tagmaling. Bliv klogere på den enkelte behandling herunder.

   ALGEBEHANDLING DER VIRKER

   Hos Stecks Fliserens har vi stor ekspertise med algebekæmpelse og rensning af fliser, terrasser og tage. Vi kører gerne ud til kunder i blandt andet Roskilde, Ringsted, Køge og på hele Sjælland.

   HVAD BESTÅR ALGEBEHANDLING AF?

   Vi benytter altid de nyeste og mest skånsomme metoder til at bekæmpe alger og mos på dit tag. Vi anvender det bedste og miljøgodkendt algefjerner i vores arbejde.

   Algefjerner er et desinficerende middel, der virker ved langsomt at slå algeren ihjel. Derfor er resultatet ikke tydeligt med det samme, men du vil efter max. et år kunne se det flotte resultat.

   Du kan risikere, at dit tag er så hårdt medtaget af mos og alger, at det kræver flere behandlinger. Dog kan du med løbende vedligeholdelse sikre dig mod dette.

   DER ER MANGE FODELE VED ALGEBEHANDLING

   Danmark er et land med meget strenge relger på området rensning af tag og algebehandling, fordi miljøskadelige produkter kan sive ned i grundvandet. Vi anvender kun godkendte produkter, så du er sikret, at din algebehandling ikke er skadelig for miljøet.

   Når du vælger en algebehandling, kan du slippe for at udskifte dit tag, da det kan forlænge holdbarheden. Det gør simpelthen en kæmpe forskel at fjerne mos og alger, fordi det får taget til at så gammelt, forsømt og beskidt ud.

   Den største fordel ved algebehandling er kosmetisk, dvs. dit tag kommer til at se flot og helt  nyt ud, men der er også en anden fordel. Når der gror mos og alger på dit tag, kan rødderne trænge ind i tagets samlinger, som kan slide på det og ultimativt ødelægge det.

   Derfor kan du forebygge skader på dit tag med en regelmæssig og skånsom algebehandling.

   Med denne metode og de rette produkter får du både et flot tag, og du undgår at belaste miljøet i processen.