algebehandling


ALGEBEHANDLING AF TAG, FLISER OG TRÆ


​HOLD DIT TAG RENT OG FORLÆNG DETS LEVETID – OG DET KOMMER TIL AT SE SPRITNYT UD!

Skal du have udført algebehandling af tag, facade, fliser eller træterrasse? Alger og mos kan få dit tag til at se gammelt, slidt og beskidt ud, og en algebehandling er en enkel og effektiv løsning, som mange boligejere foretrækker.

Hos Stecks Fliserens har vi stor ekspertise med algebekæmpelse og rensning af fliser, terrasser og tage. Vi kører gerne ud til kunder i blandt andet Roskilde, Ringsted, Køge og på hele Sjælland.

Vi tilbyder alt fra flisebehandling til tagbehandling

Vi udfører algebehandling af fliser, tag og træterrasse, og her anvender vi flere forskellige metoder. En tagrensning består typisk af en tagbehandling med algemiddel og en efterfølgende tagmaling.

Du kan læse mere under:

Hvad består algebehandling af?

​Vi benytter altid de nyeste og mest skånsomme metoder til at bekæmpe alger og mos på dit tag. Vi anvender det bedste og miljøgodkendt algefjerner i vores arbejde.

Algefjerner er et desinficerende middel, der virker ved langsomt at slå algeren ihjel. Derfor er resultatet ikke tydeligt med det samme, men du vil efter max. et år kunne se det flotte resultat. Du kan risikere, at dit tag er så hårdt medtaget af mos og alger, at det kræver flere behandlinger. Dog kan du med løbende vedligeholdelse sikre dig mod dette.

Der er mange fordele ved algebehandling

​Danmark er et land med meget strenge relger på området rensning af tag og algebehandling, fordi miljøskadelige produkter kan sive ned i grundvandet. Vi anvender kun godkendte produkter, så du er sikret, at din algebehandling ikke er skadelig for miljøet.

Når du vælger en algebehandling, kan du slippe for at udskifte dit tag, da det kan forlænge holdbarheden. Det gør simpelthen en kæmpe forskel at fjerne mos og alger, fordi det får taget til at så gammelt, forsømt og beskidt ud.

Den største fordel ved algebehandling er kosmetisk, dvs. dit tag kommer til at se flot og helt  nyt ud, men der er også en anden fordel. Når der gror mos og alger på dit tag, kan rødderne trænge ind i tagets samlinger, som kan slide på det og ultimativt ødelægge det. Derfor kan du forebygge skader på dit tag med en regelmæssig og skånsom algebehandling.

Med denne metode og de rette produkter får du både et flot tag, og du undgår at belaste miljøet i processen.

Få et uforpligtende tilbud på rensning og algebehandling

Der er mange muligheder og metoder, og vi tager gerne en snak om dine behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede rensning og algebehandling.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.