fbpx
Træterrasse


RENSNING AF TRÆTERRASSE MED GRIMME BELÆGNINGER


ER DIN TRÆTERRASSEN GRØN OG MØRK AF ALGER? OG TRÆNGER DEN TIL EN OPFRISKNING?

Overvejer du at få en professionel rensning af træterrasse, så du slipper for grimme algebelægninger? Hos Stecks Fliserens har vi specialiseret os i terrasserens og algebehandling, som forlænger terrassens levetid.

Vi kører ud til kunder i blandt andet Køge, Roskilde, Ringsted og hele Sjælland.

Fjerner uønskede belægninger med hedvandsrensning

Vi har stor erfaring med at beskytte træterrasser mod uønskede belægninger. Vi benytter en hedvandsrenser til rensning af alger på træterrasse. Den anvender 90 grader varmt vand, og derfor kan den have et lavere tryk, som er mere skånsomt end traditionel højtryksrensning.

Vi begynder med en grundig rensning af terrasse. Herefter påfører vi et algemiddel, der dræber de mikroskopiske rester i træet. De kan være skadelige for træterrassen, hvis de ikke bliver 100 procent udryddet.

Vi benytter kun miljøgodkendte produkter til rens af træterrasse, og vi har naturligvis fornuftige priser.

Her er fordelene ved hedvandsrensning

Uønskede belægninger, alger og skidt kan ændre terrassens udtryk. Derfor vælger mange at få den slebet og malet – men en rensning af træterrasse er langt billigere og et mindre omfattende indgreb for din terrasse.

Med en hedvandsrensning kan din terrasse på ingen tid komme til at se ny og lækker ud. Hvis du er i tvivl, kan du få en gratis prøverens.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af træterrasse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din terrasse kan holde til en rensning. Vi kommer gerne ud for at kigge på terrassen, hvorpå vi kan sende et tilbud med en god pris for rensning af træterrasse.

Du kan gøre brug af håndværkerfradraget i forbindelse med mange af vores services. Det betyder konkret, at du kan spare helt op til 15-25 % på din opgave hos os.

Du kan ringe til os på telefon 21 30 17 25 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.