algebehandling


ALGEBEHANDLING SJÆLLAND

Er taget derhjemme plaget af alger? Eller er det fliserne, eller måske facaden, som er hærget? Og bor du samtidig på Sjælland?

Hos Stecks Fliserens tilbyder vi effektiv algebehandling og fliserensning på hele Sjælland, inklusiv hovedstadsområdet, så du én gang for alle kan slippe af med de irriterende, grimme alger. Det gælder uanset om det er taget, fliserne, facaden eller træterrassen, som trænger til en kærlig hånd.

Vi har erfaringer med både større og mindre algebehandlingsprojekter, ligesom vi udfører algebehandlinger på erhvervsejendomme såvel som private husstande, gårde mv. Vi elsker vores arbejde, ligesom vi sørger for, at vores behandlinger altid lever op til vores høje standard. Dette er også en af grundene til, at vi aldrig kunne finde på at efterlade et stykke arbejde, som vi ikke 100 procent kan stå inde for. Derudover er vi garant for en personlig, god service. Den person, der giver tilbuddet, er f.eks. den samme, som udfører algebehandlingen, hvilket minimerer risikoen for eventuelle kommunikationsfejl.

Effektiv algebehandling af facader

Mange facader bliver med tiden fyldt med alger og mos – og det er særligt slemt med facader, som vender mod nord. Kombinationen af alger og mos er skæmmende, og hvis du bare lader det stå til, så kan du i sidste ende risikere, at der opstår revner i facaden. Hvis dit hus på Sjælland derfor har facader præget af alger og mos, så kan du med fordel tage kontakt til Stecks Fliserens.

Vi tilbyder forskellige former for facaderens: Højtryksrensning med imprægnering eller højtryksrensning med algebehandling. I fællesskab finder vi frem til den bedste løsning. Algebehandling med facaderens er den billigste løsning, hvor facaden overfladebehandles med algerens. Denne type behandling er ikke nær så hård ved facaden som en imprægnering, men den fulde effekt vil først kunne ses efter nogle måneder.

Højtryksrensning med efterfølgende imprægnering forsegler imidlertid overfladen, så den dels bliver vandafvisende men også modstandsdygtig overfor alger samt skidt og snavs. Og så bliver belægningen på facaden generelt genopfrisket, ligesom imprægneringen forhindrer frostsprængninger.

Algebehandling af tage på Sjælland 

Hvis det er taget, der er fyldt med alger eller mos, så er vi hos Stecks Fliserens også behjælpelige. Vi anvender udelukkende miljøgodkendte, danske produkter til vores algebehandlinger – herunder vores algebehandling af tage – hvorfor du kan være sikker på, at der ikke er tale om miljøskadelige produkter, der kan sive ned i grundvandet.

En algebehandling er desuden med til at forlænge tagets holdbarhed, ligesom det er et langt billigere alternativ end at skulle udskifte taget. Dit tag kommer nemlig også til at se langt pænere ud efter en algebehandling, så rent kosmetisk er der også mange fordele.

Du er altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon: 21 30 17 25 eller sende en mail til: mathiassteck@hotmail.com.

Du kan læse mere under:

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.