algebehandling


ALGEBEHANDLING I KØGE


​HOLD DIT TAG RENT OG FORLÆNG DETS LEVETID!

Er taget, fliserne eller facaden fyldt med grimme, grønne alger? Og bor du i Køge eller omegn?

Alger er desværre meget udbredte i Danmark grundet vores klima. Mange husstande i Danmark oplever årligt problemer med alger, og har svært ved at holde deres tage, fliser, facader eller lignende algefrie.

Men hos Stecks Fliserens har vi mange års erfaring inden for bl.a. algebehandling i Køge, Østsjælland samt det øvrige Sjælland. Vi er lokalkendte i Køge og omegn, og derfor har vi også haft en hel del forskellige kunder i området. 

Vi garanterer et grundigt kvalitetsarbejde, så du én gang for alle kan blive fri for alger, mos og andet skidt. Uanset om det er taget, fliserne eller facaden, som trænger til en algebehandling, så sørger vi altid for, at arbejdet udføres i overensstemmelse med vores høje standard. Vi elsker desuden vores arbejde, og vi går meget op i at levere en god, personlig service.  

Du kan læse mere under:

Algebehandling af tage i Køge 

Hos Stecks Fliserens udfører vi som sagt bl.a. algebehandlinger af tage i Køge. Med andre ord: Hvis du har algeproblemer på dit tag i Køge, så kan du med fordel kontakte os.  

Det er helt almindeligt, at der vokser alger og mos på hustage. Men ikke desto mindre er det også vigtigt, at de fjernes. Du risikerer nemlig, at rødderne vokser ind i tagplader og samlinger, og decideret beskadiger og ødelægger taget. Heldigvis kan vi med en tagrensning sørge for, at dit tag slipper af med de irriterende alger. En tagrensning her hos Stecks Fliserens består indledningsvist af en behandling med algemiddel og en tagmaling efterfølgende. 

Med en algebehandling sørger vi for, at dit tag ikke længere ser beskidt og grimt ud. Og vores algemiddel er naturligvis miljøgodkendt, så det ikke skader miljøet. Vi anvender nemlig udelukkende dansk, miljøgodkendt algemiddel, som er helt fri for giftige kemikalier.    

Her på vores hjemmeside kan du blandt andet se billeder af vores arbejde.

Hvad består algebehandling af?

​Vi benytter altid de nyeste og mest skånsomme metoder til at bekæmpe alger og mos på dit tag. Vi anvender det bedste og miljøgodkendt algefjerner i vores arbejde.

Få en algebehandling i Køge før det er for sent.

Der er selvfølgelig et hav af gode grunde til at få fjernet alger fra sit hjem hurtigst muligt. Til gengæld, hvis algeproblemet ikke blive afklaret, så er det bare et spørgsmål om tid, før algerne spreder sig. Hvis alger får tid til at gro og sprede sig, så kan det ødelægge taget eller fliserne, hvor det så vil være nødvendigt med en decideret udskiftning.

Med en algebehandling her i Køge kan du slippe for dyre udskiftninger og spare dig selv en masse tid og penge. Når vi behandler fliser for alger, så imprægnerer vi dem også efterfølgende. Når vi imprægnerer fliserne, forsegles overfladen, og på den måde blokeres der for fugt og andet møg, som sætter sig. Hermed sikrer vi os, at dine fliser forbliver flotte og algefri i lang tid. Vi imprægnerer fliserne over to omgange. Du kan læse meget mere om imprægnering af fliser her.

Når du vælger en algebehandling, kan du slippe for at udskifte dit tag, da det kan forlænge holdbarheden. Det gør simpelthen en kæmpe forskel at fjerne mos og alger, fordi det får taget til at så gammelt, forsømt og beskidt ud.

Den største fordel ved algebehandling er kosmetisk, dvs. dit tag kommer til at se flot og helt  nyt ud, men der er også en anden fordel. Når der gror mos og alger på dit tag, kan rødderne trænge ind i tagets samlinger, som kan slide på det og ultimativt ødelægge det. Derfor kan du forebygge skader på dit tag med en regelmæssig og skånsom algebehandling.

Med denne metode og de rette produkter får du både et flot tag, og du undgår at belaste miljøet i processen.

Få et uforpligtende tilbud på rensning og algebehandling

Der er mange muligheder og metoder, og vi tager gerne en snak om dine behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede rensning og algebehandling.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.