algebehandling


ALGERENS HØRSHOLM

Er dit tag plaget af alger? Eller er fliserne, træterrassen eller facaden derhjemme måske blevet ramt? Og er du samtidig bosat i Hørsholm eller omegn?

Hvis det lyder som noget, du kan nikke genkendende til, så kan du med fordel tage kontakt til Stecks Fliserens. Hos Stecks Fliserens tilbyder vi bl.a. algerens og algebehandling af tag, fliser, facader og træterrasser i Hørsholm og andre områder i det nordsjællandske – men også hele det øvrige Sjælland.

Vi har hjulpet mange forskellige typer af kunder – både privat- og erhvervskunder – i bl.a. Hørsholm og omegn med at slippe af med de irriterende, grimme alger, og derfor har vi også erfaring med både større og mindre algerens-projekter.

Vi kan garantere dig et kvalitetsbevidst arbejde, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med udførelsen af arbejdet. Desuden er du sikret en personlig betjening, hvor serviceniveauet altid er i højsædet. Vi er altid lyttende og forstående ift. eventuelle ønsker i forbindelse med arbejdet. Og den person, der kommer ud og laver tilbuddet, er også den samme person, som udfører arbejdet. Således minimerer vi også risikoen for mulige kommunikationsfejl.

Vi sørger også for algerens af fliser i Hørsholm

Som tidligere nævnt tilbyder vi også algerens af fliser i Hørsholm. Til algerens af fliser benytter vi os indledningsvist af en hedvandsrenser, som renser fliserne med 90 grader varmt vand. Det varme vand nærmest koger, og eliminerer alt ukrudtet væk, ligesom det bekæmper bakteriefloraen helt i bund. Der er samtidig mindre tryk på vores hedvandsrenser på grund af den højere temperatur, så dine belægningssten eller fliser får en så skånsom behandling som muligt. På grund af det lavere tryk så kan vores hedvandsrenser også sagtens bruges til træterrasser.

Efter fliserne er renset, går vi i gang med selve algebehandlingen, hvor vi kommer algemiddel på fliserne. Det sørger for, at alle de resterende mikroskopiske rester af flisepest forsvinder. Når dette er det, så lader vi fliserne tørre i ca. 7 dage, inden vi vender tilbage for at imprægnere fliserne over to omgange. Imprægneringen beskytter fliserne mod flisepest og algevækst, ligesom det gør overfladen både fugt- og vandafvisende.

Hos Stecks Fliserens er vi meget påpasselige, når det kommer til algebehandlinger.

Algerens af tag i Hørsholm

Hos Stecks Fliserens tilbyder vi som sagt bl.a. algerens af tage. I den forbindelse benytter vi os udelukkende af en skånsom og effektiv algefjerner, som er et desinficerende middel, der bekæmper algerne, så de ikke opstår igen. Du kan ikke se resultatet med det samme, men inden for højst 12 måneder, vil du tydeligt se, at dit tag er helt algefrit.

Her i Danmark er der imidlertid meget strikse regler med hensyn til algebehandling af tage. Det skyldes, at nogle produkter til algebehandling er ekstremt miljøskadelige, hvis de f.eks. siver ned i grundvandet. Vi er meget opmærksom på dette, hvorfor vi kun benytte os af miljøgodkendte produkter i forbindelse med algerens af tage, som ikke er til skade for hverken naturen eller grundvandet

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

Du kan læse mere under:

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.