algebehandling


ALGEBEHANDLING I RINGSTED

Trænger dine facader, fliser, tag – eller noget helt andet – til en algebehandling i Ringsted?

Så er der heldigvis hjælp at hente. Hos Stecks Fliserens tilbyder vi en lang række behandlinger inden for algebehandlinger, som sikrer et godt og langvarigt resultat, så du slipper for bekymringer og andre problemer. 

Vi går meget i op i at tilbyde den bedst mulige service og levere et kvalitetsbevidst stykke arbejde, som vi 100 procent står bag. Vi udfører både algebehandling for privat- og erhvervskunder i Ringsted samt det øvrige på Sjælland. 

Professionel algebehandling i Ringsted med brug af hedvandsrenser

Her hos Stecks Fliserens bruger vi kun miljøgodkendte produkter og professionelt udstyr i forbindelse med vores algebehandling. På den måde er du også garanteret, at arbejdet udføres i overensstemmelse med miljøet. Vores algebehandling overholder naturligvis den gældende lovgivning, hvorfor den bl.a. er miljøvenlig og let nedbrydelig for naturen.

I forbindelse med vores algebehandling benytter vi os af en hedvandsrenser, der renser med 90 grader varmt vand – faktisk som de eneste i Danmark. Typisk benytter andre 60 grader varmt vand, men vi har fundet frem til, at 90 grader varmt vand er den mest effektive temperatur, som effektivt renser fliser, terrasser og meget mere. Vores omhyggelige og kvalitetsbevidste arbejde er desuden med til at sikre det bedst mulige resultat. Derfor kan du trygt tage kontakt til os, hvis du har brug for en algebehandling.  

Derfor kan du forvente algebehandling – og andet arbejde – i højeste kvalitet. Vi er selvsagt også først tilfredse, når vores kunder er tilfredse, og derfor er den høje service også altid i fokus. Den person, som kommer ud og laver tilbuddet på algebehandlingen, er f.eks. også den samme, som udfører arbejdet. Det sikrer en ensartet kommunikation og en personlig, god service.  

Hos Stecks Fliserens er vi meget påpasselige, når det kommer til algebehandlinger

Algebehandling af fliser og imprægnering

Hvis du f.eks. har en terrasse bestående af fliser, så kan du nærmest ikke undgå, at den med tiden vil blive udsat for alger. Algerne har en kedelig virkning på dine fliser, hvor de formår at belægge overfladen med grønne plamager – og det bliver kun værre og værre, hvis ikke du reagerer, og får gjort noget ved det. 

Algebehandlingsprocessen starter som sagt med, at vi bruger vores hedvandsrenser, som er en mere effektiv og skånsom løsning end traditionel højtryksrensning. Hedvandsrenseren fjerner fedt og snavs, som ligger på toppen af fliserne, ligesom den går i dybden, og renser bakteriefloraen, og koger ukrudtet væk.

Efterfølgende kigger vi på algerne. Vi benytter os af et effektivt algefjernermiddel, som går ned, og fjerner algerne og flisepesten. 

Efter brug af algefjerner giver vi fliserne ca. én uges ventetid, før vi påbegynder imprægneringen af fliserne over to omgange. Imprægneringen forsegler flisernes overflade, som hermed blokerer for snavs og andre stoffer. Vi garanterer dig et fantastisk resultat. Du kan læse meget mere om imprægnering lige her.     

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken situation du står i, så er vi klar med en hjælpende hånd. Vi ved godt, det kan være svært at vide, hvilken behandling du skal vælge. Derfor er vi hos Stecks Fliserens altid klar til at høre om dine behov og komme ud og kigge på dine fliser, facader, tag eller lignende og derfra sammensætte et uforpligtende, personligt tilbud. Vi står altid 100 procent inde for det, vi laver, og du kan se flere resultater af vores arbejde her på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan læse meget mere om vores forskellige behandlinger og services. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.  

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.