algebehandling


ALGEBEHANDLING DRAGØR

Er din terrasse, tag eller facade fyldt med alger? 

Er taget på huset derhjemme plaget af alger og mos? Eller er det måske facaden eller fliserne, som trænger til en kærlig hånd? Bor du samtidig i Dragør eller omegn? Så er du i hvert fald havnet det helt rigtige sted.

Hos Stecks Fliserens tilbyder vi nemlig bl.a. algebehandling i Dragør – men også resten af Hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland. Vi garanterer en effektiv behandling, så du slipper af med alger, mos, skidt, snavs mv. Det gælder uanset, om det er facaden, taget, fliserne eller træterrassen, der trænger til en algebehandling i Dragør.

Vi har flere års erfaring inden for både større og mindre algebehandlingsopgaver, ligesom vi tilbyder algebehandling til både private husstande såvel som erhvervsejendomme. Vi kommer med glæde ud, og giver et uforpligtende tilbud på en algebehandling, og du får altid en god, personlig betjening, hvor personen, som kommer ud og laver tilbuddet, er den samme, der foretager algebehandlingen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Trænger taget til en algebehandling i Dragør?

Hos Stecks Fliserens benytter vi os udelukkende af miljøgodkendte, danske produkter i forbindelse med vores algebehandling af tage. Derudover holder vi os konstant opdateret med den nyeste viden på området, så du får den bedste og mest miljøvenlige behandling. Der er bl.a. meget strenge regler på området i Danmark, fordi nogle produkter til rensning af tage er miljøskadelige. Men det gælder altså ikke vores algefjerner.

I første omgang kommer vi algefjerner på dit tag, som langsomt siver ned, og bekæmper algerne. Resultatet vil ikke være tydeligt med det samme, men efter max. 12 måneder vil du tydeligt kunne se det flotte resultat, hvor taget vil være fri for alger.

Er dit tag kun plaget af en mos, så vil en tagrensning ofte være tilstrækkelig med en efterfølgende maling af taget for at opnå det flotteste resultat. Alt i alt så forlænger en algebehandling – eller en tagrensning – tagets levetid, ligesom det er et meget billigere alternativ end en udskiftning af taget.

Algebehandling af facade i Dragør 

Er facaden i Dragør fyldt med alger, så er en facaderens det, som huset har brug for. Hos Stecks Fliserens består en facaderens enten af en højtryksrens med imprægnering eller af en højtryksrens med algebehandling. Hvilken slags facaderens du vælger, kommer meget an på, hvilken effekt du ønsker – samt hvor lang tid der må gå, før resultatet viser sig.

En algebehandling af facaden er f.eks. den billigste løsning, og så er den heller ikke lige så hård ved facaden som imprægneringen. En højtryksrensning med efterfølgende imprægnering forsegler dog facadens belægning, så den både bliver modstandsdygtig og vandafvisende overfor alger og snavs. Derudover modvirker imprægneringen frostsprængninger, ligesom farven på facaden bliver genopfrisket.

Du er altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon: 21 30 17 25 eller sende en mail til: mathiassteck@hotmail.com.

Du kan læse mere under:

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.