algebehandling


ALGEBEHANDLING PÅ AMAGER

Er din terrasse, tag eller facade fyldt med alger? 

Er taget derhjemme fyldt med alger og mos? Eller er det facaden, som bærer præg af de irriterende, grimme alger? Og bor du samtidig på Amager eller deromkring?

Hos Stecks Fliserens tilbyder vi bl.a. en yderst effektiv algebehandling på Amager, så du én gang for alle slipper af med de skæmmende alger. Uanset om det er taget, facaden, fliserne eller træterrassen, som trænger til en behandling, så står vi klar med udstyret og hjælpen.

Vi har erfaring med både større og mindre algebehandlingsopgaver, ligesom vi udfører algebehandling hos private og erhverv. Vi tilbyder en personlig, god service, hvor vedkommende, der laver tilbuddet, er den samme, som udfører selve algebehandlingen. Det minimerer bl.a. risikoen for eventuelle kommunikationsfejl.

Vi elsker vores arbejde, og vi efterlader aldrig et tag, en terrasse eller en facade, som vi ikke 100 procent kan stå inde for. Og så overholder vi selvfølgelig alle aftaler.

Algebehandling af tage på Amager 

Når vi udfører en algebehandling på Amager, eller andre steder, så gør vi udelukkende brug af danske, miljøgodkendte produkter, som ikke er til skade for naturen og miljøet. I Danmark har vi meget strenge regler ift. brugen af algemiddel og algebehandlinger af tage, fordi nogle produkter, som ikke er miljøgodkendte, bl.a. kan sive ned i grundvandet. Men som sagt: Vi anvender kun miljøgodkendte produkter i forbindelse med vores algebehandlinger.

Til algebehandling af tage benytter vi os bl.a. af et desinficerende middel, som også kaldes for algefjerner. Algefjerneren bekæmper effektivt alle algerne på taget, men resultatet vil ikke være tydeligt lige efter behandlingen. Der går nemlig max. 12 måneder, før du kan se det endelige, flotte resultat.

Hvis der er tale om et tag, som er meget slemt plaget af mos og alger, så kan det nogle gange være nødvendigt med flere behandlinger. Men generel og løbende, vedligeholdelse af taget begrænser risikoen for, at det udvikler sig så slemt.

Algebehandling af facader på Amager 

Hvis din facade på Amager er fyldt alger og mos, så er en facaderens med algebehandling eller imprægnering det, som facaden har brug for. I første omgang renser vi facaden med højtryksrenser, inden vi, i fællesskab med dig, finder ud af, om der både skal en algebehandling med efterfølgende imprægnering til.

Algebehandlingen i sig selv er den billigste løsning, hvor vi går ind, og overfladebehandler din facade med algerens. Denne behandling er mindre hård ved facaden end imprægneringen. Til gengæld går der længere tid, før du kan se resultatet, da vi f.eks. er afhængige af, at mos, skidt og snavs bliver fjernet af vind og vejr. Der vil typisk gå et par måneder, før du kan se den fulde effekt på facaden.

I forbindelse med en evt. imprægnering forsegles belægningen på facaden, så den dels bliver modstandsdygtig overfor skidt og snavs, ligesom den bliver vandafvisende, så algedannelse har sværere vækstbetingelser på facaden fremover. Ydermere får du en facade, som tørrer hurtigere – og en tør facade, isolerer bedre end en fugtig mur. Du får selvfølgelig også en flottere facade, som bliver langt nemmere at vedligeholde.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

Du kan læse mere under:

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.