Facaderens

EFFEKTIV HEDVANDSRENS

HEDVANDSRENS – EFFEKTIV RENS AF MURVÆRK VED HØJ VARME

Hedvandsrensning er din garanti for, at opnå tydelige og dybdegående resultater ved højtryksrens. Vi benytter en specialbygget vogn, der giver os muligheden for at rense områder med vand opvarmet til 90 grader. Det er blandt andet oplagt ved rens af murværk, facaderens eller graffitirens.

Der er mange fordele ved at rense facaden med en højtryksrens og efterfølgende imprægnere den. Fordelen ved højtrykrens er, at det høje tryk åbner porerne i belægningen, så facaden bliver renset i dybden.

Den efterfølgende imprægnering forsegler belægningen på facaden, så den bliver vandafvisende og modstandsdygtigt overfor snavs og alger. Desuden forhindrer det frostsprængninger, og det genopfrisker farven på facaden.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

MILJØVENLIGT
STOR ERFARING
TILFREDSE KUNDER

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS

  Anmeldelse 1
  Anmeldelse 2
  Anmeldelse 3

  EFFEKTIV HEDVANDSRENS

  Rens af murværk og andre overflader med vores specialbyggede pumpe. Effektiv fjernelse af mos, alger, skidt eller graffiti med 90 grader varmt vand.

  Det kan vores behandling:
  • Synlig effekt med det samme.
  • Vandafvisende overflade – Smuds, alger og skidt få sværere ved at sætte sig fast på overfladen.
  • Bedre isoleringsværdi. En imprægneret facade tørrer hurtigere, og en tør mur isolerer bedre end en våd.
  • En flot facade, som fremstår som ny. Samtidig bliver den lettere at vedligeholde.​
  Stecks tagrens

  ALGER OG MOS GØR DET SVÆRT FOR FACADEN AT TØRRE

  Alger og mos på facaden er ikke kun skæmmende. Selve kombinationen af vinter, fugt og frost gør, at de fugtige rødder fører til revner i facaden. Derfor handler facaderens ikke kun om at genskabe en flot facade. Det handler også om at forlænge facadens levetid. Og derfor er en ordentlig afrensning af facade altid en god forretning.

  Vi renser facader enten med højtrykrens og imprægnering eller med algebehandling. Forskellen mellem de to metoder er både i forhold til pris, effekt og tid. Derfor gør vi altid gøre vores bedste for at finde den rette løsning, og vi efterlader altid et flot resultat.

  Algebehandling er den billigste løsning. Her overfladebehandler vi facaden med algerens. Fordelen ved denne behandling er, at den ikke er lige så hård ved facaden som imprægnering.

  Ulempen er, at det tager en del tid, inden alger, mos og skidt bliver fjernet af vind og vejr. Det vil typisk tage nogle måneder, før den fulde effekt kan ses. Men det afhænger naturligvis af, hvor hårdt facaden er ramt.

  Grafittirens

  EFFEKTIV FJERNELSE AF GRAFFITI

  Vi kan blandt andet være behjælpelige med graffitifjerning. Vores arbejde tager udgangspunkt i opløsning af malingen med en særlig væske, der tilpasses afhængigt af overfladen. Herefter spuler vi med vores specialbyggede højtryksrenser, hvilket fjerner graffitien. Det kan være behjælpeligt med flere gennemgange af processen, hvis området er hårdt plaget.

  Efterfølgende tilbyder vi ligeledes en imprægnering af de udsatte områder, for lettere at kunne rense graffiti af, ​hvis uheldet er ude igen på et senere tidspunkt. Dermed trænger graffitimalingen ikke så let ind i muren, facaden, ​eller hvad det måtte være.

  VI TILBYDER NABORABAT

  Hos Stecks tilbyder vi naborabat. I forlængelse af vores konkurrencedygtige priser kan du og dine naboer altså opnå en ekstra god pris, hvis i er flere der skal have udført arbejde på samme tid. Vi kan give gode priser på jeres enkelte opgaver, da flere naboer der får lavet arbejde på samme dag, sparer os tid på transporten. Allierer du dig med en eller flere naboer? Så har vi altså mulighed for at give ekstra godt tilbud på jeres respektive opgaver. Kontakt os for nærmere information.


  EFFEKTIV FLISERENS

  Trænger dine fliser og belægningssten til en opfriskning med fliserens? Hos Stecks Fliserens tilbyder vi effektiv fliserensning, som fjerner skidt, flisepest, mos og alger. Dermed vil fliserne atter fremstå som nye.

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  UNIK & EFFEKTIV BEHANDLING
  25 ÅRS GARANTI
  FRA 50 KR. PR. M2


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

   TILBUD PÅ FACADERENS

   Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores priser og om fordele og ulemper ved facaderens. Vi laver også meget gerne et uforpligtende tilbud for rensning af facade.

   Du kan ringe til os på telefon 21 30 17 25 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com.

   Facaderens

   EFFEKTIV FLISERENS

   Vi benytter forskellige metoder til rengøring af fliser, og i fællesskab med dig finder vi frem til den bedste løsning – det bliver naturligvis med miljøgodkendte produkter. Vi har kunder i bl.a. Køge, Roskilde, Ringsted og hele Sjælland.

   HØJTRKSRENS AF FLISER MED 90 GRADER VARMT VAND

   Vores unikke hedvandsrensning sikrer, at dine fliser bliver helt rene uden at tage skade som ved traditionel koldvandsrensning. Vi bruger 90 grader varmt vand, hvor vandet næsten er damp.
   Det varme vand betyder, at vi kan benytte et lavere tryk. Der er mere skånsomt for overfladen, selvom det samtidig er mere effektivt.

   Samtidig er det effektivt imod ukrudt og myrer. Vi er de eneste i Danmark, som anvender 90 grader varmt vand ved fliserensning, rensning af terrasse, indkørsel og lignende.

   Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   EFTERBEHANDLING OG IMPRÆGNERING EFTER FLISERENS

   Flisepest er en form for svamp, der kan florere igen, hvis den ikke bliver 100 procent udryddet. Derfor efterbehandler vi med et algemiddel, der dræber de mikroskopiske rester af flisepest. Inden for en uge kommer vi tilbage for at imprægnere de tørre fliser to gange.  Imprægnering af fliser sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse med 25 års garanti mod flisepest med årlig vedligeholdelse.

   Fliserne bliver også nemmere at vedligeholde, fordi imprægneringen er fugt- og vandafvisende. Vi tilbyder en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler. Vi tilbyder hos Stecksfliserens også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.

   Vi tilbyder også traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Her fjerner vi skidtet med et højere tryk, men det er hårdere mod fliserne, end hedvandsrensning er.