fbpx
algebehandling


ALGEBEHANDLING I GILLELEJE

ER DIN TERRASSE, DIT TAG ELLER DIN FACADE FYLDT MED ALGER?

Hos Steck Fliserens har vi mange års erfaring inden for bl.a. algebehandling i Gilleleje, Nordsjælland og det øvrige Sjælland. Så hvis du gerne vil slippe af med de grimme, grønne alger, så er det Stecks Fliserens, du skal tage kontakt til. Vi går meget op i at levere et arbejde, som vi 100 procent kan stå inde for.

Derfor kan du forvente algebehandling – og andet arbejde – i højeste kvalitet. Vi er selvsagt også først tilfredse, når vores kunder er tilfredse, og derfor er den høje service også altid i fokus. Den person, som kommer ud og laver tilbuddet på algebehandlingen, er f.eks. også den samme, som udfører arbejdet. Det sikrer en ensartet kommunikation og en personlig, god service.

Tagrensning

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

EFFEKTIV BEHANDLING
TILFREDSE KUNDER
0-200 M2 - FRA 1000 KR.

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS

  Anmeldelse 1
  Anmeldelse 2
  Anmeldelse 3

  ALGEBEHANDLING AF TAG

  Algebehandling med effektiv og miljøgodkendt algefjerner. Op til 200 m2 – Priser fra kun 1000 kr.
  Herefter fra 5 kr. pr m2.

  Algebehandling op til 200 m2
  Fra kun 1000 kr.
  Gode priser på algebehandling

  Hos Stecks Fliserens udføres vores service altid til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder effektiv behandling af dit tag, til skarpe priser.

  Algebehandling af fliser eller murværk

  Vi tilbyder udover algebehandling af dit tag, også algebehandling af eksempelvis fliser eller murværk. Dette kan med fordel gøres på en gang. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  DANSKE, MILJØGODKENDTE PRODUKTER

  Her hos Stecks Flisernes er vi meget opmærksomme på, at vores algebehandling ikke skader miljøet. Derfor garanterer vi bl.a., at vi udelukkende benytter os af danske, miljøgodkendte produkter, som ikke indeholder skadelige kemikalier.

  Desuden sikrer vi os altid, at vores produkter og metoder stemmer overens med den danske lovgivning. Alt i alt er vores algebehandlinger skånsomme overfor miljøet, og udgør ikke nogen sundhedsrisiko.

  Algebehandling

  GØR DIT HJEM I GILLELEJE SOMMERKLAR MED EN ALGEBEHANDLING

  Alger, mos og andre uskønheder kan hurtigt få dit hjem til at se slidt ud – og det bliver langt mere tydeligt om sommeren. Hvis du f.eks. har en træterrasse, så vil en lang, fugtig vinter ofte efterlade terrassen med spor af alger, som tydeligt vil kunne ses. Med en algebehandling sørger vi for, at algerne fjernes, så din terrasse og hjem i Gilleleje ser indbydende ud. Algebehandlingen bekæmper også effektivt alle de mikroskopiske rester af flisepest, hvis du har en terrasse bestående af fliser.  ​

  Alger trives i skyggefulde og fugtige områder. Og hvis solen f.eks. ikke formår at ramme fliserne i haven, eller træterrassen, er der de helt rette betingelser for, at alger opstår. Trods algers egenskab til at ødelægge fliser og tage, så er alger som udgangspunkt ikke skadeligt for træ. Alger kan som sådan ikke nedbryde eller ødelægge behandlet træ. Det er dog ikke en undskyldning for ikke at gøre noget ved problemet. Alger spreder sig ekstremt hurtigt, og efterlader synlige uskønheder. Med en algebehandling sikrer vi et professionelt og langvarigt resultat, så du slipper for fremtidige bekymringer – og roligt kan slappe af og nyde dit algefri hjem.

  KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Uanset hvilken situation du står i, så er vi klar med en hjælpende hånd. Vi ved godt, det kan være svært at komme af med alger. Derfor er vi hos Stecks Fliserens altid klar til at høre om dine behov og komme ud og kigge på dine fliser, facader, tag eller lignende og derfra sammensætte et uforpligtende, personligt tilbud. Vi står altid 100 procent inde for det, vi laver, og du kan se flere resultater af vores arbejde her på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan læse meget mere om vores forskellige behandlinger og services. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

  Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.


  ALGEBEHANDLING I GILLELEJE

  Hos Stecks Fliserens har vi mange års erfaring inden for bl.a. algebehandling i Gilleleje, Nordsjælland og det øvrige Sjælland. Så hvis du gerne vil slippe af med de grimme, grønne alger, så er det Stecks Fliserens, du skal tage kontakt til. Vi går meget op i at levere et arbejde, som vi 100 procent kan stå inde for.

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  UNIK & EFFEKTIV BEHANDLING
  TILFREDSE KUNDER
  0-200 M2 - FRA KUN 1000 KR.


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:


   TILBUD PÅ ALGEBEHANDLING

   ALGEBEHANDLING AF FLISER
   KONTAKT OS FOR TILBUD
   • Vi kommer forbi og udfører en effektiv algebehandling af dine fliser.
   MODTAG TILBUD
   ALGEBEHANDLING AF TAG
   0-200 m2: Fra 1000.-
   Herefter 5.- / m2
   • Udførsel af algebehandling på dit tag med miljøgodkendte produkter.
   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
   ALGEBEHANDLING AF MURVÆRK
   KONTAKT OS FOR TILBUD
   • Algebehandling af murarealer eller andre algeplagede områder.
   MODTAG TILBUD

   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ RENSNING OG ALGEBEHANDLING

   Der er mange muligheder og metoder, og vi tager gerne en snak om dine behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede rensning og algebehandling.

   Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

   Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

   Fliserens

   VI TILBYDER ALT FRA FLISEBEHANDLING TIL TAGBEHANDLING

   Vi udfører algebehandling af fliser, tag og træterrasse, og her anvender vi flere forskellige metoder. En tagrensning består typisk af en tagbehandling med algemiddel og en efterfølgende tagmaling. Bliv klogere på den enkelte behandling herunder.

   DANSKE, MILJØGODKENDTE PRODUKTER

   Her hos Stecks Flisernes er vi meget opmærksomme på, at vores algebehandling ikke skader miljøet. Derfor garanterer vi bl.a., at vi udelukkende benytter os af danske, miljøgodkendte produkter, som ikke indeholder skadelige kemikalier. Desuden sikrer vi os altid, at vores produkter og metoder stemmer overens med den danske lovgivning. Alt i alt er vores algebehandlinger skånsomme overfor miljøet, og udgør ikke nogen sundhedsrisiko.

   GØR DIT HJEM I GILLELEJE SOMMERKLAR MED EN ALGEBEHANDLING

   Alger, mos og andre uskønheder kan hurtigt få dit hjem til at se slidt ud – og det bliver langt mere tydeligt om sommeren. Hvis du f.eks. har en træterrasse, så vil en lang, fugtig vinter ofte efterlade terrassen med spor af alger, som tydeligt vil kunne ses.

   Med en algebehandling sørger vi for, at algerne fjernes, så din terrasse og hjem i Gilleleje ser indbydende ud. Algebehandlingen bekæmper også effektivt alle de mikroskopiske rester af flisepest, hvis du har en terrasse bestående af fliser.

   LAD IKKE ALGERNE OVERTAGE DIT HJEM

   Alger trives i skyggefulde og fugtige områder. Og hvis solen f.eks. ikke formår at ramme fliserne i haven, eller træterrassen, er der de helt rette betingelser for, at alger opstår. Trods algers egenskab til at ødelægge fliser og tage, så er alger som udgangspunkt ikke skadeligt for træ.

   Alger kan som sådan ikke nedbryde eller ødelægge behandlet træ. Det er dog ikke en undskyldning for ikke at gøre noget ved problemet. Alger spreder sig ekstremt hurtigt, og efterlader synlige uskønheder. Med en algebehandling sikrer vi et professionelt og langvarigt resultat, så du slipper for fremtidige bekymringer – og roligt kan slappe af og nyde dit algefri hjem.

   KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

   Uanset hvilken situation du står i, så er vi klar med en hjælpende hånd. Vi ved godt, det kan være svært at komme af med alger. Derfor er vi hos Stecks Fliserens altid klar til at høre om dine behov og komme ud og kigge på dine fliser, facader, tag eller lignende og derfra sammensætte et uforpligtende, personligt tilbud.

   Vi står altid 100 procent inde for det, vi laver, og du kan se flere resultater af vores arbejde her på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan læse meget mere om vores forskellige behandlinger og services. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

   Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.