Tagrens


TAGRENSNING OG TAGMALING GØR TAGET FLOT IGEN


ER DIT TAG SLIDT OG KEDELIGT? SÅ ER TAGRENSNING OG EN EFTERFØLGENDE TAGMALING DEN IDEELLE LØSNING

Hos Stecks Fliserens har vi stor ekspertise med alle former for rensning af tag, herunder maling af tag, så taget bliver flot igen. Vi servicerer kunder mange steder såsom i Køge, Roskilde og Ringsted og hele Sjælland. Prøv bl.a. det interaktive tegneprogram fra vores samarbejdspartner NowoCoat, så du allerede nu kan se, hvordan dit resultat vil se ud.

Tagmaling forlænger levetiden og øger husets værdi

Et rent tag får dit hus til at fremstå flot og vedligeholdt. Mos på taget ser ikke bare grimt ud, men laver sporer ned i taget, og de indeholder vand. Det kan medføre frostsprængninger om vinteren, som kan få store økonomiske konsekvenser.

Derfor anbefaler vi rengøring af tag. Der vil dale en del mos ned ved den første rensning, men ved regelmæssig behandling vil det blive holdt nede, så du undgår mos på terrassen, taget og i haven. Efter rensningen maler vi taget i den ønskede farve 2-3 gange for at opnå det flotteste resultat med tagmaling.

Store fordele ved årlig vedligeholdelse

Vi anbefaler, at dit tag renses ca. hvert eller hvert andet år, så det altid fremstår flot og algefrit. Ved en årlig tagrensning tilbyder vi 8 års garanti på vores ydelser.

​Miljøvenlige produkter til tagrens- og maling

Vi benytter den bedste maling på markedet, og vi benytter kun miljøgodkendte produkter. Dermed kommer taget til at fremstå nyere og smukkere. Vi rengør dit tag med højtryksrens, som er effektivt og hurtigt at udføre. På ingen tid vil dit tag fremstå som nyt!

Tagmaling

Hvad koster en tagrensning?

Vores priser for tagrensning afhænger blandt andet af tagets størrelse, men en effektiv tagrens og en ny tagmaling er 5-10 gange billigere end at skifte taget. Samtidig forhøjer det husets værdi med et beløb, der er omkring fem gange højere end vores pris.

Tagrensning er en fordelagtig ydelse, idet du kan anvende håndværkerfradraget på de fleste af vores services. Dermed kan du spare mellem 15-25 % på din tagrensning- og efterfølgende maling.

Få et uforpligtende tilbud på en effektiv tagrensning

Kontakt os for at få flere oplysninger, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for rensning og tagmaling. Vil du have et smugkig på, hvordan dit nye tag kan se ud? Benyt vores interaktive tegneprogram til at se, hvor flot dit tag kan blive med tagrensning og efterfølgende tagmaling.

Du kan ringe til os på telefon 21 30 17 25 eller skrive til os på vores e-mail mathiassteck@hotmail.com.

Tagrens og tagmaling


Prøv det interaktive tegneprogram fra NowoCoat – se dit resultat med det samme!​

Kunne du tænke dig at få en idé om, hvordan dit nymalede tag kommer til at se ud? Eller måske hvor flot husets farve står til de rensede og imprægnerede fliser? Vores samarbejdspartner NowoCoat har lanceret et interaktivt tegneprogram, hvor du på forhånd kan se, hvordan de forskellige farve og typer istandsættelse vil komme til at se ud.

Klik her, hvis du bruger tablet eller mobil. 

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.