fbpx
Tagrens

TAGRENS & TAGMALING – GØR TAGET FLOT IGEN

VI HAR DANMARKS GLADESTE TAGMALING KUNDER – VIL DU VÆRE DEN NÆSTE I RÆKKEN?

Vi har stor ekspertise inden for alle former for rensning af tag, herunder maling af tag, så taget bliver flot igen.  Hos Stecks benytter vi altid 3 lag maling, for det bedste resultet – og vi følger altid arbejdet helt til dørs.

På denne side kan du læse mere om vores udførsel af tagrens samt tagmaling. Er du nysgerrig på hvordan det endelige resultat vil se ud? Så prøv vores interaktive tegneprogram fra vores samarbejdspartner NowoCoat. Programmet findes længere nede på siden her.

Tagrens af tag

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

ALTID 3 LAG MALING
8 ÅRS GARANTI
MILJØVENLIGE PRODUKTER

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS

  FÅ ET GODT TILBUD

  Trænger dit tag til en tagrens, eller måske til både tagrens og en efterfølgende tagmaling?

  Få et gratis og uforpligtende tilbud – indhent allerede i dag.

   

  Altid 3 gange maling

  Hos Stecks fliserens giver vi altid taget 3 gange maling. Det resulterer i et tag der står flottere i farven, der ligeledes holder længere. Det første lag er en speciel nano grunder, lag to og tre er top maling, der fåes i mange farver.

  Vi tilbyder en unik behandling og har 8 års garanti på vores arbejde med rens og maling af dit tag. Se alle vores farver længere nede på siden.

  Tagrens før og efter

  TAGMALING & RENS FORLÆNGER HUSETS LEVETID

  Et rent tag får dit hus til at fremstå flot og vedligeholdt. Mos på taget ser ikke bare grimt ud, men laver sporer ned i taget, og de indeholder vand. Det kan medføre frostsprængninger om vinteren, som kan få store økonomiske konsekvenser.

  I forlægelse af ovenstående anbefaler vi en rengøring af tag. Ved første rens af dit tag, fjernes alt den mos der ellers daler ned. Det gør den efterfølgende vedligeholdelse langt nemmere.  Efter rensningen maler vi taget i den ønskede farve 3 gange, for at opnå det flotteste resultat med tagmaling. Når du vælger Stecks fliserens til maling af dit tag, får du 8 års garanti på arbejdet, med i aftalen.

  MILJØVENLIGE PRODUKTER TIL TAGRENS & TAGMALING

  Vi benytter den bedste maling på markedet, og vi benytter kun miljøgodkendte produkter. Dermed kommer taget til at fremstå nyere og smukkere. Vi rengør dit tag med højtryksrens, som er effektivt og hurtigt at udføre. På ingen tid vil dit tag fremstå som nyt! Vi anbefaler, at dit tag algebehandles hvert andet år, så det altid fremstår flot og algefrit. Ved algebehandling hvert andet år, er der 8 års garanti på malingen. Vi sørger generelt altid for at prøve at finde de mest skånsomme produkter – det gælder både til maling, imprægnering og til rensning af fliser.

  FÅ ENDNU SKARPERE PRISER MED NABORABAT

  Hos Stecks tilbyder vi naborabat. I forlængelse af vores konkurrencedygtige priser kan du og dine naboer altså opnå en ekstra god pris, hvis i er flere der skal have udført arbejde på samme tid. Slår du dig sammen med din nabo, så klarer vi begge opgaver på samme dag. Da vi kun skal køre en gang, har vi derfor mulighed for at give jer endnu skarpere priser på jeres opgaver enkeltvis. Kontakt os for at høre nærmere.

  PRØV DET INTERAKTIVE TEGNEPROGRAM FRA NOWOCOAT

  Kunne du tænke dig at få en idé om, hvordan dit nymalede tag kommer til at se ud? Eller måske hvor flot husets farve står til de rensede og imprægnerede fliser? Vores samarbejdspartner NowoCoat har lanceret et interaktivt tegneprogram, hvor du på forhånd kan se, hvordan de forskellige farve og typer istandsættelse vil komme til at se ud. Hos Stecks fliserens har vi mulighed for, at blande alle farver, baseret på farvekoder.

  Klik her, hvis du bruger tablet eller mobil. 


  TAGRENS & TAGMALING

  Hos Stecks Fliserens har vi stor ekspertise med alle former for rensning af tag, herunder maling af tag, så taget bliver flot igen. Vi servicerer kunder mange steder såsom i Køge, Roskilde og Ringsted og hele Sjælland. Prøv bl.a. det interaktive tegneprogram fra vores samarbejdspartner NowoCoat, så du allerede nu kan se, hvordan dit resultat vil se ud.

   

  Tagmaling

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  MANGE ÅRS ERFARING
  8 ÅRS GARANTI
  MILJØVENLIGE PRODUKTER


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

   HVAD KOSTER TAGRENS- & TAGMALING?

   Vores priser for tagrens og maling afhænger blandt andet af tagets størrelse, men en effektiv tagrens og en ny tagmaling er 5-10 gange billigere end at skifte taget. Samtidig forhøjer det husets værdi med et beløb, der er omkring fem gange højere end vores pris.

   Vi laver gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

   TAGMALING FORLÆNGER LEVETIDEN OG ØGER HUSETS VÆRDI

   Et rent tag får dit hus til at fremstå flot og vedligeholdt. Mos på taget ser ikke bare grimt ud, men laver sporer ned i taget, og de indeholder vand. Det kan medføre frostsprængninger om vinteren, som kan få store økonomiske konsekvenser.

   Derfor anbefaler vi rengøring af tag. Der vil dale en del mos ned ved den første rensning, men ved regelmæssig behandling vil det blive holdt nede, så du undgår mos på terrassen, taget og i haven. Efter rensningen maler vi taget i den ønskede farve 2-3 gange for at opnå det flotteste resultat med tagmaling.

   OPNÅ FORDELE VED ÅRLIG VEDLIGEHOLDELSE

   Vi anbefaler, at dit tag renses ca. hvert eller hvert andet år, så det altid fremstår flot og algefrit. Ved en årlig tagrensning tilbyder vi 8 års garanti på vores ydelser.

   MILJØVENLIGE PRODUKTER TIL TAGRENS OG TAGMALING

   Vi benytter den bedste maling på markedet, og vi benytter kun miljøgodkendte produkter. Dermed kommer taget til at fremstå nyere og smukkere. Vi rengør dit tag med højtryksrens, som er effektivt og hurtigt at udføre. På ingen tid vil dit tag fremstå som nyt!

   UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EFFEKTIV TAGRENSNING

   Kontakt os for at få flere oplysninger, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for rensning og tagmaling. Vil du have et smugkig på, hvordan dit nye tag kan se ud? Benyt vores interaktive tegneprogram til at se, hvor flot dit tag kan blive med tagrensning og efterfølgende tagmaling.

   Du kan ringe til os på telefon 21 30 17 25 eller skrive til os på vores e-mail mathiassteck@hotmail.com.

   Tagrens

   PRØV NOWOCOAT – SE DIT NYE TAG

   Kunne du tænke dig at få en idé om, hvordan dit nymalede tag kommer til at se ud? Eller måske hvor flot husets farve står til de rensede og imprægnerede fliser? Vores samarbejdspartner NowoCoat har lanceret et interaktivt tegneprogram, hvor du på forhånd kan se, hvordan de forskellige farve og typer istandsættelse vil komme til at se ud.

   Klik her, hvis du bruger tablet eller mobil.