Fliserens


Stecks Fliserens Ringsted


ER DU TRÆT AF, ​HVORDAN DINE FLISER OG BELÆGNINGSSTEN SER UD?

Er dine fliser i Ringsted ikke længere pæne og rene? Er de måske fyldt med alger, flisepest, mos og ukrudt? Heldigvis er hjælpen nær. Hos Stecks Fliserens renser vi nemlig alle typer af fliser i Ringsted. Vi renser bl.a. fliser i Ringsted og omegn på Midtsjælland – og selvfølgelig også hele det øvrige Sjælland. Med mange års erfaring ved vi lige præcis, hvordan dine fliser kan komme til at se pæne ud igen. Med andre ord: Dine fliser er i helt trygge hænder hos os.

Efter en omhyggelig og effektiv fliserensning bliver dine fliser og belægningssten præsentable og flotte. Og når fliserensningen er overstået, sørger vores algebehandling og imprægnering for, at fliserne forbliver modstandsdygtige overfor algedannelse og flisepest. På den måde bliver dine fliser ved med at være pæne i mange år frem – vi har derfor også 10 års garanti mod flisepest. Ydermere kan du få 15-20 % i håndværkerfradrag af det fakturerede beløb på vores ydelser, og således sparer du penge, når du får udført fliserens her hos Stecks Fliserens.

Fliserens

Professionel og omhyggelig fliserens i Ringsted og omegn

Hos Stecks Fliserens er vi meget omhyggelige med vores arbejde. Vi er lokalkendte i Ringsted, og derfor har vi bl.a. haft mange forskellige kunder i Ringstedområdet. Til selve fliserensningen benytter vi os af en hedvandsrenser, hvor vandet har en temperatur på hele 90 grader. Vi er faktisk de eneste i Danmark, som tilbyder professionel rensning af fliser med 90 grader varmt vand, da kutymen ellers er at rense med 60 grader varmt vand. Vi har dog fundet ud af, at 90 grader varmt vand effektivt koger ukrudtets rødder væk, ligesom det uskadeliggører myrer.

Samtidig har vores hedvandsrenser et ret lavt tryk. Trykket er så tilstrækkeligt lavt, at den også kan bruges på træterrasser. Alt i alt får du en yderst omhyggelig og skånsom fliserensning med vores hedvandsrenser.

Rensning af fliser med algebehandling og imprægnering

Her hos Stecks Fliserens går vi meget op i at levere den bedste, personlige service. Det er f.eks. den samme person, som hjælper gennem hele forløbet. Alt lige fra udarbejdelse af tilbud til rensning samt algebehandling og imprægnering klarer den samme medarbejder hos os. Derudover vil du altid opleve smilende og høflige medarbejdere, som aldrig går på kompromis med arbejdet.

Vi kommer som sagt algemiddel på dine fliser, efter vi er færdige med hedvandsrenseren. Vi benytter os udelukkende af danske, miljøgodkendte produkter, og vores algemiddel sørger for, at alle de resterende mikroskopiske rester af flisepest fjernes. Herefter lader vi fliserne tørre i ca. en uge, før vi vender tilbage, og imprægnerer fliserne to gange. Det er netop imprægneringen, som sørger for, at fliserne forbliver fugt- og vandafvisende – og vores imprægnering er den bedste, der findes på markedet, da fliserne forbliver glatte i længere tid. Derudover kan du få en særlig olieafvisende imprægnering til indkørsler mv.

Vi tilbyder desuden en uforpligtende og gratis fliserensning på 1 kvadratmeter af dine fliser, så du kan se, hvordan en kommende fliserensning vil se ud.

Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud.


Altid personlig service – Kontakt os i dag!

Når du f.eks. skal have et tilbud på fliserens til din terrasse eller indkørsel, så er personen, der laver tilbuddet, den samme der udfører arbejdet.

På den måde får du som kunde hos os en personlig service, hvor der ikke opstår miskommunikation eller lignende. Vi overholder altid alle vores aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dine forventninger og med udgangspunkt i vores egen høje standard.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.