fbpx
Fliserens

FLISERENS JÆGERSPRIS


ER DU TRÆT AF, HVORDAN DINE FLISER OG BELÆGNINGSSTEN SER UD?

Er dine fliser eller belægningssten ikke længere pæne at kigge på? De er måske fyldt med grimme, grønne alger og flisepest? Bor du i Jægerspris, eller har du måske sommerhus i Kulhuse? Hos Stecks Fliserens renser vi alle typer af fliser og belægningssten i Jægerspris, Kulhuse samt det resterende Hornsherred – men også hele det øvrige Sjælland. Fliserensning er en af vores spidskompetencer og lige præcis Jægerspris og omegn er vi lokalkendte, da vi har hjulpet mange kunder her. Vi renser fliser hos både private såvel som erhvervskunder.

Vi gør udelukkende brug af danske, miljøgodkendte produkter, som hverken er til skade for naturen eller grundvandet. Derudover er vi meget omhyggelige, og efterlader aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for. Vi overholder naturligvis også alle aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet med et smil. Desuden er du garanteret en personlig, god service uden nogen misforståelser eller forsinkelser, da al korrespondance foregår med den samme person.

Hvis du er i tvivl, om en fliserensning er noget for dig, så kommer vi med glæde ud, og laver en gratis, uforpligtende prøverens på 1 m². Således vil du tydeligt kunne se forskellen.

Ydermere er en fliserensning – med dertilhørende algebehandling og imprægnering – en langt billigere løsning i forhold til alternativet, som er en helt ny terrasse.

effektiv fliserens

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

MILJØVENLIGT
30 ÅRS GARANTI
FRA 50 KR. PR. M2

KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål.

  VORES KUNDER ELSKER OS

  Anmeldelse 1
  Anmeldelse 2
  Anmeldelse 3

  FLISERENS MED 30% RABAT!

  Tid til en effektiv fliserens?
  Priser helt ned til 50 kroner per kvadratmeter.

  FØR: 65.- / m2      NU:  Fra 50.- / m2
  Altid gode priser

  Hos Stecks Fliserens udføres vores service altid til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder en unik behandling og har naturligvis 30 års garanti på vores arbejde.

  GRATIS Prøverens

  Vi er stolte af vores arbejde og ved at vi kan levere resultater. Af samme grund tilbydes alle kunder en gratis fliserens af 1 m2 fliser.

  Flisebehandling

  RENSNING AF FLISER I JÆGERSPRIS MED HEDVANDSVASKER

  Når vi udfører fliserens i Jægerspris, såvel som alle andre steder, så benytter vi os i første omgang af vores hedvandsrenser, som renser fliserne med hele 90 grader varmt vand. Det varme vand, som nærmest minder om damp, koger ukrudtet væk yderst effektivt – men den renser samtidig fliserne på en skånsom måde.

  Det skyldes, at trykket er relativt blødt sammenlignet med konventionelle højtryksrensere. Så hvis du har en træterrasse, som også er plaget af alger, så kan vores hedvandsrenser også sørge for, at den bliver fri for alger samt andet skidt og snavs.

  Fliserens

  ALGEBEHANDLING OG IMPRÆGNERING I JÆGERSPRIS

  Efterfølgende går vi i gang med algebehandlingen, hvor vi påfører fliserne – eller træterrassen – algemiddel. Det går helt specifikt ind, og bekæmper alle de sidste mikroskopiske rester af flisepest. Herefter skal fliserne tørre i en uges tid, inden vi vender tilbage for at gå i gang med imprægneringen. Fliserne skal imprægneres to gange, hvilket bl.a. sikrer dem mod flisepest og alger. Yderligere sørger imprægneringen også for, at fliserne bliver fugt- og vandafvisende, og til indkørsler tilbyder vi en særlig olieafvisende imprægnering.

  Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud.

  ALTID PERSONLIG SERVICE - KONTAKT OS I DAG

  Når du f.eks. skal have et tilbud på fliserens til din terrasse eller indkørsel, så er personen, der laver tilbuddet, den samme der udfører arbejdet. På den måde får du som kunde hos os en personlig service, hvor der ikke opstår miskommunikation eller lignende. Vi overholder altid alle vores aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dine forventninger og med udgangspunkt i vores egen høje standard.

  Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.


  FLISERENS JÆGERSPRIS

  Er du træ af, hvordan dine fliser og belægningssten ser ud? Hos Stecks Fliserens er vi eksperter i effektiv fliserens og algebehandling!

  effektiv fliserens

  DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

  MILJØVENLIGT
  30 ÅRS GARANTI
  FRA 50 KR. PR. M2


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:


   TILBUD PÅ FLISERENS

   FLISERENS
   Unik og effektiv fliserens med 90 grader varmt vand. Den høje temperatur gør det muligt at behandle fliserne ved et lavere vandtryk, hvilket skåner fliserne.
   Fra 50 kr. / m2
   MODTAG TILBUD
   FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 2 GANGE IMPRÆGNERING
   Med dette tilbud får du både vores effektive fliserens og algebehandling, inklusiv 2 gange imprægnering. Netop imprægneringen sikrer en langvarig og effektiv beskyttelse mod flisepestinklusiv 30 års garanti.
   Fra 75 kr. / m2
   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
   FLISERENS & ALGEBEHANDLING+ 1 GANG IMPRÆGNERING
   Vores unikke fliserens og algebehandling inlusiv 1 gang imprægnering, der tilfører ekstra beskyttelse mod flisepest.
   Fra 65 kr. / m2
   MODTAG TILBUD

   FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

   Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser for fliserens, efterbehandling og imprægnering. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af fliser. Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.

   Er du i tvivl om effektiviteten af vores service? Hos Stecks Fliserens tilbydes en gratis prøve på 1 kvadratmeter fliserens.

   Fliserens

   MULIGHEDER FOR TILVALG

   EFTERBEHANDLING

   Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

   UDLÆGNING AF FUGESAND I FLISERNE

   Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet. Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter. Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

   RENS AF SOKKEL

   Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen. Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

   EFFEKTIV FLISERENS I JÆGERSPRIS

   Er dine fliser eller belægningssten ikke længere pæne at kigge på? De er måske fyldt med grimme, grønne alger og flisepest? Bor du i Jægerspris, eller har du måske sommerhus i Kulhuse? Hos Stecks Fliserens renser vi alle typer af fliser og belægningssten i Jægerspris, Kulhuse samt det resterende Hornsherred – men også hele det øvrige Sjælland.

   Fliserensning er en af vores spidskompetencer og lige præcis Jægerspris og omegn er vi lokalkendte, da vi har hjulpet mange kunder her. Vi renser fliser hos både private såvel som erhvervskunder.

   Vi gør udelukkende brug af danske, miljøgodkendte produkter, som hverken er til skade for naturen eller grundvandet. Derudover er vi meget omhyggelige, og efterlader aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for.

   Vi overholder naturligvis også alle aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet med et smil. Desuden er du garanteret en personlig, god service uden nogen misforståelser eller forsinkelser, da al korrespondance foregår med den samme person.

   Hvis du er i tvivl, om en fliserensning er noget for dig, så kommer vi med glæde ud, og laver en gratis, uforpligtende prøverens på 1 m². Således vil du tydeligt kunne se forskellen.

   Ydermere er en fliserensning – med dertilhørende algebehandling og imprægnering – en langt billigere løsning i forhold til alternativet, som er en helt ny terrasse.

   RENSNING AF FLISER I JÆGERSPRIS MED HEDVANDSRENSER

   Når vi renser fliser i Jægerspris, såvel som alle andre steder, så benytter vi os i første omgang af vores hedvandsrenser, som renser fliserne med hele 90 grader varmt vand.

   Det varme vand, som nærmest minder om damp, koger ukrudtet væk yderst effektivt – men den renser samtidig fliserne på en skånsom måde. Det skyldes, at trykket er relativt blødt sammenlignet med konventionelle højtryksrensere.

   Så hvis du har en træterrasse, som også er plaget af alger, så kan vores hedvandsrenser også sørge for, at den bliver fri for alger samt andet skidt og snavs.

   ALGEBEHANDLING OG IMPRÆGNERING I JÆGERSPRIS

   Efterfølgende går vi i gang med algebehandlingen, hvor vi påfører fliserne – eller træterrassen – algemiddel. Det går helt specifikt ind, og bekæmper alle de sidste mikroskopiske rester af flisepest.

   Herefter skal fliserne tørre i en uges tid, inden vi vender tilbage for at gå i gang med imprægneringen. Fliserne skal imprægneres to gange, hvilket bl.a. sikrer dem mod flisepest og alger. Yderligere sørger imprægneringen også for, at fliserne bliver fugt- og vandafvisende, og til indkørsler tilbyder vi en særlig olieafvisende imprægnering.

   Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud.

   ALTID PERSONLIG SERVICE – KONTAKT OS I DAG!

   Når du f.eks. skal have et tilbud på fliserens til din terrasse eller indkørsel, så er personen, der laver tilbuddet, den samme der udfører arbejdet.

   På den måde får du som kunde hos os en personlig service, hvor der ikke opstår miskommunikation eller lignende. Vi overholder altid alle vores aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dine forventninger og med udgangspunkt i vores egen høje standard.

   Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.