fbpx
Fliserens


Stecks Fliserens Køge


ER DU TRÆT AF, ​HVORDAN DINE FLISER OG BELÆGNINGSSTEN SER UD?

Bor du i Køge eller omegn? Og er dine fliser blevet kedelige og grimme at kigge på? Hos Stecks Fliserens tilbyder vi fliserensning og imprægnering i absolut højeste kvalitet i bl.a. Køge og omegn – men selvfølgelig også det øvrige Sjælland. Vi er et team af passionerede og dedikerede medarbejdere, som har mange års erfaring med fliserensning i bl.a. Køgeområdet. Vi har nemlig haft rigtig mange forskellige kunder i Køge, Solrød samt det øvrige Østsjælland, og derfor er vi lokalkendte i området. Hos os er kundernes behov førsteprioritet, og derfor udfører vi altid vores arbejde i overensstemmelse med den enkelte kunders behov, ligesom vi heller aldrig efterlader et arbejde, som vi ikke 110 % kan stå inde for.

Vi udfører både fliserensning hos private og erhverv, ligesom vi har erfaring med både større og mindre fliserensninger. Når vi udfører fliserensning, så kombinerer vi det altid med algebehandling og imprægnering, da det dels sikrer fliserne mod flisepest, ligesom det medfører, at fliserne forbliver glatte og pæne i længere tid.

Fliserens

Hedvandsrenser til både store og små fliseopgaver i Køge

Når vi renser fliser i Køge – men også alle andre steder – benytter vi os af en hedvandsrenser. Hedvandsrenseren, som vi benytter, renser fliser og belægningssten med 90 grader varmt vand. Det varme vand, som nærmest minder om damp, får simpelthen rødderne fra ukrudtet til at koge, og derfor er hedvandsrenseren uhyre effektiv i bekæmpelsen af ukrudt, myrer mv. omkring dine fliser.

Derudover har vores hedvandsrenser et lavt tryk, og derfor kan den også sagtens bruges til at rense træterrasser med. Alt i alt er vores hedvandsrenser meget effektiv og skånsom på én og samme tid.

Som sagt har vi erfaring med fliserensning til både mindre og større terrasser, indkørsler, gårdhaver, havegange mv. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, uanset antallet af kvadratmeter fliser. Den samme person, der laver tilbuddet på fliserensning, er desuden også den samme person, der udfører arbejdet. På den måde er du sikret en god og personlig betjening.

Algebehandling og imprægnering med danske, miljøgodkendte produkter

Hos Stecks Fliserens værner vi meget om miljøet. Det er også en af grundene til, at vi udelukkende benytter os af danske, miljøgodkendte produkter til vores algemiddel og imprægnering. Vores miljøgodkendte produkter udgør derfor ingen sundhedsrisiko, ligesom det nedbrydes helt naturligt.

Vores algemiddel, som vi kommer på fliserne, efter vi er færdige med hedvandsrenseren, bekæmper effektivt alle de sidste mikroskopiske rester af flisepest. Derefter lader vi dine fliser tørre i ca. en uge, inden vi vender tilbage for at imprægnere fliserne to gange. Imprægneringen sørger bl.a. for, at fliserne forbliver vand- og fugtafvisende – og den imprægnering vi bruger, er markedets bedste. Derfor har vi også 10 års garanti mod flisepest.

Du kan derudover få 15-20 % i håndværkerfradrag af det fakturerede beløb, når du får lavet fliserensning hos os. Vi tilbyder også en uforpligtende og gratis rensning på 1 kvadratmeter af dine fliser, så du kan se, hvordan en kommende fliserensning evt. vil se ud.

Tag kontakt på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com i dag, og få et uforpligtende tilbud.


Altid personlig service – Kontakt os i dag!

Når du f.eks. skal have et tilbud på fliserens til din terrasse eller indkørsel, så er personen, der laver tilbuddet, den samme der udfører arbejdet.

På den måde får du som kunde hos os en personlig service, hvor der ikke opstår miskommunikation eller lignende. Vi overholder altid alle vores aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dine forventninger og med udgangspunkt i vores egen høje standard.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.