fbpx
Fliserens


FLISERENS I ROSKILDE


ER DU TRÆT AF, ​HVORDAN DINE FLISER OG BELÆGNINGSSTEN SER UD?

Er du bosat i Roskilde eller omegn? Og har dine fliser fået flisepest eller alger? Hos Stecks Fliserens kan vi være behjælpelige med fliserens og alt inden for algebehandling i Roskildeområdet samt de omkringliggende byer ved Roskilde fjord og omegn.

Så hvis dine fliser i Roskilde trænger til en kærlig hånd, så er det Stecks Fliserens du skal kontakte. Med vores effektive fliserensning sørger vi for at fjerne mos, alger, flisepest samt andet skidt og snavs, så dine fliser igen fremstå så pæne som nye. Derudover kan du få 15-20 % i håndværkerfradrag af det fakturerede beløb på vores ydelser – og på den måde spare penge, når du får lavet fliserens hos os.

Fliserens

Effektiv hedvandsrenser mod alger og flisepest i Roskilde

Når vi skal rense fliser i Roskilde og andre steder, så benytter vi os af en hedvandsrenser. Normalt renser man med en temperatur på 60 grader, men vi renser fliser med 90 grader varmt vand, hvilket bl.a. er yderst effektivt til bekæmpelse af ukrudt, da det varme vand koger ukrudtet.

Den høje temperatur sørger simpelthen for, at bakteriefloraen fra overfladen bliver renset væk. Ydermere er der mindre tryk på hedvandsrenseren, hvilket resulterer i en mere skånsom behandling af fliserne. Faktisk er trykket så blødt, at det også sagtens kan bruges på træterrasser

Effektiv efterbehandling og imprægnering af dine fliser.

Når hedvandsrenseren har skyllet færdig, efterbehandler vi med algemiddel på fliserne. Med algemiddel bliver alle rester af mikroskopisk flisepest dræbt. Derefter lader vi dine fliser tørre i ca. en uge, inden vi kommer tilbage for at imprægnere fliserne to gange. Du får 10 års garanti mod flisepest ved årlig vedligeholdelse.

Imprægneringen sikrer en effektiv beskyttelse mod alger og flisepest – fliserne bliver ligeledes nemmere at vedligeholde, da imprægneringen både er fugt- og vandafvisende. Hvis din indkørsel i Roskilde skal renses, så tilbyder vi også en helt særlig olieafvisende imprægnering.

Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com.


Altid personlig service – Kontakt os i dag!

Når du f.eks. skal have et tilbud på fliserens til din terrasse eller indkørsel, så er personen, der laver tilbuddet, den samme der udfører arbejdet.

På den måde får du som kunde hos os en personlig service, hvor der ikke opstår miskommunikation eller lignende. Vi overholder altid alle vores aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dine forventninger og med udgangspunkt i vores egen høje standard.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.