Fliserens, Bymosevej

Projektoversigt:
I marts 2024 påtog Stecks Fliserens sig et fliserens-projekt ved en villa beliggende på Bymosevej i Roskilde på Sjælland. Ejendommen havde et fliseareal på 50 m², bestående af rødmix, som krævede omfattende rensning. Flisearealet lå på nordsiden af huset, hvor skyggefulde forhold havde fremmet væksten af mos og alger. Med en projektpris på 3.750 kr. blev vores store pakke valgt, som inkluderede 90 grader hedvandsrens, algebehandling, og 2 gange nanoimprægnering, for at sikre langvarige resultater.

Projektets gennemførelse:
Arbejdet blev effektivt udført over et par dage fordelt på to omgange, hvor vores team anvendte den avancerede 90 grader hedvandsrensningsteknik for at fjerne alle spor af vækst dybt fra flisernes porer. Efterfølgende blev der udført en grundig algebehandling, som sikrede, at alle alger blev fjernet, og forebyggede fremtidig vækst. Projektet blev afsluttet med 2 omgange af nanoimprægnering, som gav fliserne en langvarig beskyttelse mod vejrpåvirkninger og holdt dem rene og pæne.

Resultatet:
Den grundige behandling forvandlede flisearealet ved villaen på Bymosevej fuldstændigt. Rødmix fliserne fremstod ikke kun rene og fri for mos og alger, men med den ekstra beskyttelse fra nanoimprægneringen vil de også forblive flotte og velholdte i mange år frem.

Projektfakta

Projekttype:
Fliserens
Boligtype:
Villa
Lokation:
Bymosevej, Roskilde, Sjælland
Flisetype:
Rødmix
Fliseareal:
50 m²
Pakkeløsning:
Stor pakke
Projektpris:
3750 kr.
Udført:
Marts, 2024
Projektlængde:
Et par dage over to omgange