Fliserens


FLISERENS I ODSHERRED


Er dine fliser fyldt med grimme alger og flisepest? Og er det noget, som du gerne vil slippe af med? Bor du, eller har du måske sommerhus, i det naturskønne Odsherred i Nordvestsjælland?

Hvis du kan krydse alle tre spørgsmål af, så er det Stecks Fliserens, du skal kontakte. Vi er lokalkendte i Odsherred og omegn, hvor vi har udført en hel del fliserensninger hos bl.a. sommerhusejere i området – men vi udfører også fliserensninger alle andre steder på Sjælland. Så hvis sommerhusets tilhørende terrasse eller indkørsel trænger til en genopfriskning, er du mere end velkommen til at give os et kald. Vi gør udelukkende brug af danske, miljøgodkendte produkter, som ikke er til skade for hverken naturen eller grundvandet.

Vi tilbyder desuden en gratis prøverens på 1 m², så du kan få en tydelig fornemmelse af, hvordan fliserne vil tage sig ud efter en fliserensning.

Derudover går vi meget op i den personlige, gode service. Den person, som kommer ud, og laver tilbuddet, er f.eks. den samme, som udfører selve fliserensningen, hvilket er din sikkerhed for, at der ikke opstår miskommunikation.

Fliserens

Effektiv fliserensning med brug af hedvandsrenser

Når vi renser fliser i Odsherred, benytter vi os af vores hedvandsrenser, som renser fliserne med hele 90 grader varmt vand. Vi har fundet ud af, at det 90 grader varme vand er endnu mere effektivt til at rense fliserne end 60 grader varmt vand, som der ellers er kutyme for. Vandet, der nærmest minder om damp, eliminerer alt ukrudt i dybden. Pga. vandets høje temperatur er trykket fra hedvandsrenseren så tilstrækkeligt lavt, at den sagtens kan bruges til træterrasser. Så hvis du har en træterrasse i Odsherred, som også er plaget af alger, så sørger vores hedvandsrenser for, at din terrasse slipper af med algerne samt andet skidt og snavs.

Slip for alger og flisepest

Når vi er færdige med at rense dine fliser eller træterrasse i Odsherred, så påbegynder vi algebehandlingen. Her kommer vi algemiddel på fliserne, som sørger for, at eventuelle tilbageværende mikroskopiske rester af flisepest ikke vender tilbage. Herefter lader vi fliserne tørre i ca. en uge, inden vi igen kommer tilbage for at imprægnere fliserne over to omgange. Imprægneringen nærmest forsegler fliserne, og gør dem vandafvisende, ligesom den gør, så fliserne holder i længere tid. Yderligere forbliver fliserne glatte i længere tid – og så gør vi brug af markedets bedste imprægnering. Hvis det er indkørslen, som skal have en imprægnering, så anvender vi desuden en særlig olieafvisende imprægnering.

Kontakt os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com i dag, og få et uforpligtende tilbud!


Personlig service og høj kvalitet i Odsherred

Hos Stecks Fliserens kan du være sikker på, at det er den samme, der udfører arbejdet, som gav det oprindelige tilbud.

På den måde er vi sikre på, at vi altid har et højt serviceniveau og intet går galt i kommunikationen – for vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder!

Ho Stecks Fliserens i Odsherred overholder vi naturligvis alle vores aftaler, kommer til tiden –  og udfører arbejdet efter overensstemmelse med dig.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.