Fliserens


FLISERENS I RUNGSTED


Er du trætte af kedelige og grimme fliser? Har du f.eks. en terrasse eller indkørsel, hvor fliserne er fyldt med alger og hvide plamager i form af flisepest? Og er du samtidig bosat i Rungsted eller omegn? Lyder det som noget, du kan relatere til, så kan du med fordel læse videre herunder.

Hos Stecks Fliserens tilbyder vi nemlig effektiv fliserensning, algebehandling og imprægnering i Rungsted og omegn – men selvfølgelig også resten af Nordsjælland og det øvrige Sjælland. Vi har mange års erfaring med rensning af fliser, hvor vi bl.a. har hjulpet forskellige kunder i Rungsted, Rungsted Kyst og de omkringliggende byer i området. Vi er derfor lokalkendte i Rungsted.

Vi udfører både større og mindre fliserensprojekter – både for privat- og erhvervskunder – og derfor er det underordnet, hvor mange kvadratmeter fliser, du skal have renset. Vi står nemlig til rådighed – uanset dine behov.

Vi kommer også gerne ud, og giver en uforpligtende gratis prøverens på 1 m². På den måde kan du tydeligt se, hvordan din terrasse, indkørsel mv. kan tage sig ud efter en fliserensning. Men hvis du efterfølgende ikke er interesseret i den fulde fliserens, så kommer det ikke til gene, at vi allerede har renset 1 m².

Fliserens

Unik hedvandsrenser med 90 grader varmt vand

Når vi renser fliser, benytter vi os af vores unikke hedvandsrenser, som renser fliserne med hele 90 grader varmt vand. Vi har nemlig fundet ud af, at 90 grader varmt vand, som nærmest svarer til damp, er uhyre effektiv i bekæmpelsen af ukrudt, da ukrudtet og rødderne nærmest bliver kogt væk. Derudover bliver al bakteriefloraen på fliserne elimineret. Vi er faktisk de eneste i Danmark, som benytter sig af 90 grader varmt vand i forbindelse med rensning af fliser.

Og da vandet har en temperatur på 90 grader, betyder det samtidig, at trykket er lavere end tilsvarende, almindelige højtryksrensere. Derfor kan vi også sagtens bruge vores hedvandsrenser til træterrasser. Men uanset om vi renser træterrasser, fliseterrasser, indkørsler mv., så er vi yderst grundige og skånsomme.

Algebehandling og imprægnering i Rungsted

Når vi er færdige med hedvandsrenseren, kommer vi algemiddel på fliserne. Algemidlet bekæmper alle tilbageværende, mikroskopiske rester af flisepest, som hedvandsrenseren ikke allerede har fjernet. Herefter lader vi dine fliser tørre i ca. en uges tid, inden vi vender tilbage for at imprægnere fliserne to gange.

Imprægneringen sørger for, at dine fliser bliver fugt- og vandafvisende, så fliserne dels holder i længere tid, ligesom overfladerne bliver mere glatte. Hvis det er din indkørsel i Rungsted, vi skal imprægnere, så anvender vi en særlig olieafvisende imprægnering.

Vi anvender desuden udelukkende danske, miljøgodkendte produkter, som ikke er til skade for naturen. Derfor kan du med god samvittighed vælge os.


Din lokale fliserenser i Rungsted

Ydermere vægter vi den personlige, gode service meget højt her hos Stecks Fliserens. Den person, der kommer ud og laver tilbuddet, er f.eks. også den samme, som kommer ud og udfører arbejdet. På den måde får du en personlig service hos os. Tag kontakt allerede i dag for et uforpligtende tilbud, så du kan høre mere om priser for fliserens, efterbehandling og imprægnering.

Kontakt os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com i dag, og få et uforpligtende tilbud!

Fliserens før og efter
Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.