fbpx
Fliserens


Stecks Fliserens Gilleleje 


ER DU TRÆT AF, ​HVORDAN DINE FLISER OG BELÆGNINGSSTEN SER UD?

Trænger dine fliser til en kærlig hånd? Det kan være, de er blevet kedelige og grimme med flisepest, grønne alger samt mos og ukrudt? Heldigvis kan vi hos Stecks Fliserens sørge for, at dine fliser og belægningssten bliver så flotte som nye. Vi tilbyder rensning af alle typer fliser i hele Gilleleje og omegn. Så hvis du bor i Gilleleje, Gribskov Kommune eller det øvrige Nordsjælland så tøv ikke med at tage kontakt til din lokale fliserenser: Stecks Fliserens. Vi udfører naturligvis også fliserens på hele det resterende Sjælland.  

Vi har mange års erfaring inden for fliserens – og lige præcis i Gilleleje har vi hjulpet rigtig mange forskellige kunder gennem tiden. Vi ved lige præcis, hvordan dine fliser skal renses på den mest effektive måde. Derudover sørger vores algebehandling og imprægnering for, at dine fliser forbliver rene og pæne, da imprægneringen bl.a. gør fliserne modstandsdygtige overfor flisepest og algedannelse. 

Vi har samtidig altid fokus på miljøet, og derfor benytter vi os udelukkende af danske, miljøgodkendte produkter, som er fri for giftige kemikalier.  

Fliserens

Effektiv og skånsom rensning af fliser i Gilleleje 

Her hos Stecks Fliserens benytter vi os af en hedvandsrenser, når vi renser fliser. Hedvandsrenserens vand har en temperatur på hele 90 grader, og når vandet har en så høj temperatur, så koger det varme vand, som nærmest er damp, al ukrudtet effektivt væk fra fliserne, ligesom det eliminerer myrer. Vi er faktisk de eneste i Danmark, som benytter sig af 90 grader varmt vand til rensning af fliser. 

Derudover er trykket på hedvandsrenseren så tilstrækkeligt lavt, at den også sagtens kan bruges på træterrasser. Alt i alt så får dine fliser eller belægningssten derfor en effektiv men skånsom rensning, hvor vi virkelig kommer i dybden. 

Du kan også få en almindelig højtryksrensning, som er en billigere løsning. Men den er til gengæld også mindre skånsom, da den har et væsentligt højere tryk. 

Den høje temperatur sørger simpelthen for, at bakteriefloraen fra overfladen bliver renset væk. Ydermere er der mindre tryk på hedvandsrenseren, hvilket resulterer i en mere skånsom behandling af fliserne. Faktisk er trykket så blødt, at det også sagtens kan bruges på træterrasser

Fliserens i Gilleleje – en omhyggelig proces

Når vi er færdige med hedvandsrenseren, kommer vi algemiddel på fliserne. Det er meget vigtigt, fordi flisepest ellers risikere at vende tilbage, hvis ikke alle de resterende mikroskopiske rester af flisepest fjernes. Efterfølgende lader vi fliserne tørre i ca. en uge, inden vi vender tilbage for at imprægnere fliserne to gange. Imprægneringen sikrer en effektiv og langvarig beskyttelse med 10 års garanti mod flisepest. Hvis din indkørsel skal imprægneres, så tilbyder vi en særlig olieafvisende imprægnering, men ellers er vores almindelige imprægnering både vand- og fugtafvisende.  

Hos Stecks Fliserens går vi derudover meget op i at give en personlig og professionel service til alle vores kunder. Derfor er det altid den samme, der kommer ud og laver tilbuddet, den samme som udfører selve fliserensningen samt den efterfølgende algebehandling og imprægnering. Vi tilbyder desuden en gratis fliserens på 1 kvadratmeter, så du kan se, hvordan dine fliser kan se ud efter en fliserensning.  Du kan kontakte os på telefon 21 30 17 25 eller på e-mail mathiassteck@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud.


Altid personlig service – Kontakt os i dag!

Når du f.eks. skal have et tilbud på fliserens til din terrasse eller indkørsel, så er personen, der laver tilbuddet, den samme der udfører arbejdet.

På den måde får du som kunde hos os en personlig service, hvor der ikke opstår miskommunikation eller lignende. Vi overholder altid alle vores aftaler, kommer til tiden, og udfører arbejdet i overensstemmelse med dine forventninger og med udgangspunkt i vores egen høje standard.

Vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke 100 % kan stå inde for, ligesom vi udelukkende anvender miljøgodkendte produkter i forbindelse med fliserensning.

Fliserens før og efter
Fliserens


TILVALGSMULIGHEDER

Udlægning af fugesand i fliserne
Når imprægneringen er hærdet, fejer vi fugesand i flisefugerne for at fuldføre flisearbejdet.
​Da flisebehandling i nærheden af vinduer kan svine, skyller jeg dem af derefter.

​Men da afskyldningen kan give kalkpletter, kan jeg tilbyde vinduespudsning.

Rens af sokkel
Der er mange der i sammenhæng med flisepest og alger, har alger på sokkelen.
​Derfor tilbyder vi også rens af sokkel, hvis det er ønsket.

Efterbehandling
Dette foregår ved at vi årligt kommer og sprøjter algemiddel på dine fliser, så skidt og flisepest i​kke trænger gennem imprægneringen.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.