fbpx
Hulmursisolering


HULMURSISOLERING – EFTERISOLERING AF ÆLDRE HUSE​


HAR DU UTÆTTE VÆGGE, OG OVERVEJER DU DERFOR, HVAD DER ER AF MULIGHEDER FOR HULMURSISOLERING?

​Hos Stecks Fliserens tilbyder vi forskellige former for isolering og efterisolering af huse. Det kan for eksempel være en hulmur i et gammelt hus.

Vi laver isoleringsarbejde hos kunder i blandt andet Køge, Ringsted, Roskilde og hele Sjælland.

Bedre indeklima og en langt lavere varmeregning

Der er mange muligheder for vægisolering, facadeisolering og så videre. Vores speciale er hulmursisolering, som kan få bugt med kolde vægge og kuldebroer. Dermed kan du få et bedre indeklima og en lavere varmeregning. Samtidig bliver huset mere miljørigtigt.

Gamle huse har ikke altid en hulmur, men mange murstenshuse, der er bygget mellem 30’erne og 70’erne, har en hulmur, som er uden isolering. Det kan også være, at den er isoleret, men at isoleringen er blevet mør og fugtigt. Her kan vi efterisolere muren, og det er billigere og bedre end at isolere husets facade. ​

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser for hulmursisolering afhænger af en række forskellige forhold. Der kan for eksempel være en gammel isolering, som skal fjernes, men det er ofte en mindre opgave end andre former for isoleringsarbejde.

Samtidig er hulmursisoleringen en billig løsning, fordi investeringen hurtigt bliver tjent hjem på varmeregningen. Dertil kommer, at huset stiger i energiklasserne.

Få et uforpligtende tilbud på isolering af hulmuren

Kontakt os gerne for at få en snak om muligheden for efterisolering af huset. Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for efterisolering af hulmuren.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25, hvis du vil have mere information om hulmursisolering. Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så svarer vi hurtigst muligt.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.