Fliserens, Marievej

Udfordringen: Mosbegroede granit chaussesten og kompleks arkitektur

I maj 2024 påtog Stecks sig en omfattende fliserensopgave på Marievej i Hellerup. Den elegante villa præsenterede en betydelig udfordring med sit imponerende fliseareal på 410 m² bestående af granit chaussesten. Projektet krævede ikke blot en grundig rensning, men også særlig opmærksomhed på de arkitektoniske detaljer, herunder flere trappeområder.

Ved vores indledende inspektion observerede vi, at stenene var stærkt tilsmudsede og at der var en betydelig mængde mos mellem dem. Dette påvirkede ikke blot ejendommens æstetik negativt, men udgjorde også en potentiel sikkerhedsrisiko, da mosset kunne gøre overfladen glat og usikker at færdes på.

Vores løsning: Grundighed og præcision

Kunden havde valgt den “Store pakke” løsning, som er skræddersyet til omfattende fliserensopgaver. Den store pakkeløsning indeholder 90 grader grundig hedvandsrens, algebehandling samt 2 x imprægnering af fliserne. Vores erfarne team gik metodisk til værks:

  1. Dybdegående rensning: Ved hjælp af vores specialiserede udstyr udførte vi en grundig rensning af hele flisearealet. Dette trin var afgørende for at fjerne års akkumuleret snavs og nedbryde det hårdnakkede mos mellem stenene.
  2. Algebehandling af fliserne: Miljøgodkendt og danskproduceret algemiddel sprøjtes på hele flisearealet.
  3. Særlig opmærksomhed på trappeområder: Vi tilpassede vores teknik for at sikre en effektiv rengøring af trapperne uden at kompromittere deres struktur eller sikkerhed.
  4. Dobbelt nano-imprægnering: Efter rensningen påførte vi 2 x nano-imprægnering for at forhindre hurtig gendannelse af mos og alger, samt for at lette fremtidig vedligeholdelse.

Resultatet: En transformeret udendørsoplevelse

Resultatet af vores indsats var intet mindre end spektakulært. De tidligere beskidte og mosbegroede granit chaussesten fremstod nu i deres oprindelige pragt, med deres naturlige farver og teksturer fuldt synlige. Trappeområderne, som tidligere udgjorde en særlig udfordring, blev rengjort til perfektion og integreret sømløst i det overordnede resultat.

Denne omfattende fliserens forbedrede ikke blot villaens æstetik markant, men genetablerede også udendørsarealernes funktionalitet og sikkerhed. De rengjorte fliser giver nu et førsteklasses indtryk, der matcher ejendommens eksklusive karakter.

Med en investering på 36.900 kr. opnåede husets ejere en betydelig opgradering af deres ejendoms udseende og værdi. Projektets kompleksitet, herunder det store areal og de mange arkitektoniske detaljer, blev håndteret professionelt og effektivt af vores erfarne team.

Dette ambitiøse projekt i Hellerup understreger Stecks’ evne til at tackle selv de mest udfordrende fliserensopgaver med høj professionalisme og teknisk ekspertise. Vi formåede at transformere et tilsmudset og potentielt farligt udendørsareal til et smukt og sikkert miljø, der komplementerer villaens overordnede æstetik.

Ønsker du at give dine udendørsarealer nyt liv og sikre et førsteklasses indtryk? Kontakt Stecks i dag for en uforpligtende konsultation, og lad os skræddersy en løsning, der passer perfekt til din ejendom og dine behov.

Projektfakta

Projekttype:
Fliserens
Boligtype:
Villa
Lokation:
Marievej, Hellerup, Sjælland
Flisetype:
Granit chaussesten
Fliseareal:
410 m²
Pakkeløsning:
Stor pakke
Projektpris:
36900 kr.
Udført:
Maj, 2024