Tagrens & tagmaling, Nygårdsvej

Udfordringen: Et aldrende tag med synlige reparationer

I august 2023 påtog Stecks sig en tagrenoveringsopgave på Nygårdsvej i Nykøbing Sjælland. Den imponerende villa på 145 m² stod over for betydelige udfordringer med sit fibercementtag, som indeholdt asbest. Med et omfattende tagfladeareal på 220 m² og en stejl hældning på 45 grader, krævede projektet både ekspertise og omhu.

Ved vores indledende inspektion observerede vi, at taget bar tydelige tegn på alder og slitage. Tidligere reparationer, hvor enkelte tagplader var blevet udskiftet, skabte en iøjnefaldende kontrast og et ujævnt udseende. Dette ikke blot påvirkede husets æstetik negativt, men rejste også bekymringer om tagets overordnede integritet og beskyttelsesevne.

Vores løsning: Præcision og professionalisme

Stecks’ erfarne team udviklede en omfattende renoveringsplan, der adresserede alle aspekter af tagets tilstand:

  1. Særlig opmærksomhed på detaljer: Med syv ovenlysvinduer og to tagkviste krævede projektet ekstra præcision. Vi sikrede, at områderne omkring disse elementer blev renset og forberedt med særlig omhu for at garantere en seamless integration med resten af taget.
  2. Grundig tagrensning: Vi startede med en omhyggelig rensning af hele asbesttaget. Denne proces var afgørende for at fjerne års akkumuleret snavs, potentiel mos- og algevækst, samt for at skabe en ensartet overflade til den efterfølgende malebehandling.
  3. Professionel tagmaling: Som kronen på værket påførte vi tre lag sort tagmaling i glans 20. Denne højtydende maling blev valgt for dens evne til at skabe en jævn, holdbar overflade og give taget et elegant, let mat udseende. Den sorte farve tjente ikke kun et æstetisk formål, men bidrog også til at udligne de visuelle forskelle mellem de oprindelige og udskiftede tagplader.

Resultatet: En komplet transformation

Transformationen var intet mindre end spektakulær. Det tidligere ujævne og aldrende tag fremstod nu med en smuk, ensartet sort overflade. Forskellen mellem de oprindelige og udskiftede tagplader var nu usynlig, hvilket gav hele taget udseendet af nylagte plader.

Denne omfattende renovering forbedrede ikke blot villaens æstetik markant, men genetablerede også tagets vitale beskyttende funktion. Den nye tagbelægning sikrer nu effektiv afledning af regnvand og yder robust beskyttelse mod fremtidige vejrpåvirkninger.

Med en investering på 62.500 kr. opnåede husets ejere en betydelig opgradering af deres hjems udseende, funktionalitet og værdi. Projektets kompleksitet, herunder tagets stejle hældning, de mange ovenlysvinduer og tagkviste, blev håndteret professionelt og sikkert af vores erfarne team.

Dette ambitiøse projekt i Nykøbing Sjælland understreger Stecks’ evne til at tackle selv de mest udfordrende tagrenoveringer med høj professionalisme og teknisk ekspertise. Vi formåede at omdanne et aldrende og ujævnt tag til en smuk, ensartet flade, der ikke blot forbedrer husets udseende markant, men også yder optimal beskyttelse i mange år fremover.

Står du over for lignende udfordringer med dit tag? Lad Stecks’ ekspertise transformere dit hjem. Kontakt os i dag for en uforpligtende konsultation og lad os skræddersy en løsning, der passer perfekt til dit hjem og dine behov.

Projektfakta

Projekttype:
Tagrens og tagmaling
Boligtype:
Villa
Lokation:
Nygårdsvej, Nykøbing Sjælland, Sjælland
Tagtype:
Fibercement herunder asbest
Boliggrundplan:
145 m2
Tagets hældning:
45 grader
Tagfladeareal:
220 m2
Højde til tagrender:
2.5 meter
Antal ovenlysvinduer:
7 stk.
Antal tagkviste:
2 stk.
Skjulte tagrender:
Nej
Solceller:
Nej
Farve på tagmaling:
Sort
Projektpris:
62500 kr.
Udført:
August, 2023