Tagrens & tagmaling, Dådyrvænget

Projektdetaljer 
I juli 2024 gennemførte Stecks et omfattende tagrens- og tagmalingsprojekt på Dådyrvænget i Kokkedal, Sjælland. Opgaven omfattede et parcelhus med et tagfladeareal på 188 m².

Ejendommens specifikationer 
Parcelhuset har en boliggrundplan på 142 m² med et tag bestående af betontagsten. Tagets hældning er 25 grader. Ejendommen har hverken ovenlysvinduer eller tagkviste, og der er ingen skjulte tagrender eller solceller at tage hensyn til.

Udfordringen 
Taget på Dådyrvænget stod over for en ekstrem udfordring: Den oprindelige maling var helt slidt væk, hvilket efterlod tagstenene fuldstændig eksponerede for vind og vejr. Denne tilstand ikke blot kompromitterede husets æstetiske udtryk, men udgjorde også en betydelig risiko for tagets strukturelle integritet og husets overordnede beskyttelse mod elementerne.

Vores løsning 
For at genoprette tagets beskyttende egenskaber og forbedre husets udseende markant, implementerede vi en grundig to-trins proces:

  1. Intensiv tagrens: Vi startede med en grundig og dybdegående rensning af betontaget. Dette kritiske trin fjernede års ophobning af snavs, alger og nedbrudt materiale, og skabte dermed det perfekte underlag for den nye maling.
  2. Maling af betontagsten: Efter den grundige rensning påførte vi tre lag sort tagmaling med en glans 20. Denne grundige malingproces sikrer ikke blot et jævnt og attraktivt udseende, men giver også taget en ny, robust beskyttelse mod fremtidige vejrpåvirkninger.

Resultatet 
Efter vores behandling gennemgik taget en bemærkelsesværdig forvandling. Den nye sorte farve med glans 20 gav huset et sofistikeret og velplejet udtryk, der markant forbedrede ejendommens overordnede æstetik. Mere end blot et kosmetisk løft, repræsenterer det nye malingslag en vital beskyttelse, der effektivt forsegler og beskytter betontagstenene mod fremtidig nedbrydning.

Langsigtet værdi 
Vores grundige proces med intensiv tagrens og tre lag kvalitetsmaling sikrer ikke bare en øjeblikkelig og dramatisk forbedring, men også en langsigtet beskyttelse af taget. Husejeren kan nu se frem til mange år med et flot og velbeskyttet tag, hvilket ikke blot opretholder, men potentielt øger ejendommens værdi. Den nye tagbeklædning fungerer som et effektivt værn mod vejrets påvirkninger, hvilket forlænger tagets levetid betydeligt.

Investering 
Den samlede pris for dette omfattende renoveringsprojekt var 28.200 kr. Denne investering afspejler den intensive arbejdsproces, anvendelsen af kvalitetsmaterialer, og den langsigtede beskyttelse og værdiforøgelse, som projektet har tilført ejendommen. I betragtning af tagets tidligere kritiske tilstand repræsenterer denne investering en betydelig forbedring og beskyttelse af en af husets mest vitale komponenter.


Hos Stecks er vi dedikerede til at levere førsteklasses tagrens og tagmaling, selv når vi står over for de mest udfordrende opgaver. Vores erfaring, specialiserede ekspertise og brug af avancerede teknikker sikrer, at vi kan forvandle selv de mest medtagne tage og genskabe deres beskyttende egenskaber. Vi tager stolthed i at kunne tilbyde løsninger, der ikke blot møder, men overgår vores kunders forventninger, og som bidrager til at bevare og forbedre deres ejendommes værdi og udseende i mange år fremover.

Projektfakta

Projekttype:
Tagrens og tagmaling
Boligtype:
Parcelhus
Lokation:
Dådyrvænget , Kokkedal, Sjælland
Tagtype:
Betontagsten
Boliggrundplan:
142 m2
Tagets hældning:
25 grader
Tagfladeareal:
188 m2
Antal ovenlysvinduer:
0 stk.
Antal tagkviste:
0 stk.
Skjulte tagrender:
Nej
Solceller:
Nej
Farve på tagmaling:
Sort
Projektpris:
28200 kr.
Udført:
Juli, 2024