Tagrens & tagmaling, Uglebakken

Projektdetaljer
Dette projekt blev udført i juli 2024 på Uglebakken i Jyllinge, Sjælland. Opgaven omfattede en grundig tagrens efterfulgt af professionel tagmaling af et parcelhus med et tagfladeareal på 188 m².

Ejendommens specifikationer
Parcelhuset har en boliggrundplan på 142 m² med et tag bestående af betontagsten. Tagets hældning er 25 grader, hvilket giver et samlet tagfladeareal på 188 m². Ejendommen har hverken ovenlysvinduer eller tagkviste, og der er ingen skjulte tagrender eller solceller at tage hensyn til.

Udfordringen
Taget på Uglebakken stod over for en klassisk udfordring: Den eksisterende maling var blevet mat og slidt over tid. Dette påvirkede ikke kun husets æstetiske udtryk negativt, men kunne også potentielt kompromittere tagets beskyttende egenskaber og dermed husets overordnede tilstand.

Vores løsning
For at genoprette tagets udseende og beskyttende egenskaber udførte vi en omfattende to-trins proces:

  1. Grundig tagrens: Vi startede med en grundig rensning af betontagstenene for at fjerne snavs, alger og anden forurening. Dette sikrede en ren og stabil overflade for den efterfølgende maling.
  2. Professionel tagmaling: Efter rensningen påførte vi tre lag specialrød tagmaling med en glans 20. Malingen af betontagstenene sikrer ikke kun et ensartet og flot udseende, men giver også taget en langvarig beskyttelse mod vind og vejr.

Resultatet
Efter vores behandling fremstod taget fuldstændig forvandlet. Den nye specialrøde farve med glans 20 gav huset et friskt og velvedligeholdt udtryk, der markant forbedrede ejendommens overordnede æstetik. Ud over det forbedrede udseende, har den nye tagmaling også forlænget tagets levetid ved at give det en fornyet beskyttelse mod elementerne.

Langsigtet værdi
Vores grundige proces med tagrens og tre lag kvalitetsmaling sikrer ikke bare en øjeblikkelig forbedring, men også en langsigtet beskyttelse af taget. Dette betyder, at husejeren kan forvente at nyde godt af et flot og velbeskyttet tag i mange år fremover, hvilket bidrager til at opretholde og potentielt øge ejendommens værdi.

Investering
Den samlede pris for dette omfattende projekt var 28.200 kr. Denne investering afspejler den grundige behandling, de kvalitetsmaterialer der blev anvendt, og den langsigtede beskyttelse og værdiforøgelse, som projektet har tilført ejendommen.


Hos Stecks er vi dedikerede til at levere førsteklasses tagrens og tagmaling. Vores erfaring, avancerede teknikker og brug af kvalitetsmaterialer sikrer, at vi kan håndtere selv de mest udfordrende opgaver med professionalisme og ekspertise, og levere resultater der overgår vores kunders forventninger.

Projektfakta

Projekttype:
Tagrens og tagmaling
Boligtype:
Parcelhus
Lokation:
Uglebakken, Jylling, Sjælland
Tagtype:
Betontagsten
Boliggrundplan:
142 m2
Tagets hældning:
25 grader
Tagfladeareal:
188 m2
Antal ovenlysvinduer:
0 stk.
Antal tagkviste:
0 stk.
Skjulte tagrender:
Nej
Solceller:
Nej
Farve på tagmaling:
Specialrød
Projektpris:
28200 kr.
Udført:
Juli, 2024