Fliserens, Brombærdalen

Projektoversigt
I april 2024 udførte Stecks Fliserens en fliserensning ved en villa beliggende på Brombærdalen i Hørsholm, Sjælland. Ejendommens fliseareal på 191 m² bestod af herregårdssten, som var blevet stærkt angrebet af hvid flisepest. På grund af den massive mængde flisepest var det næsten umuligt at se forskel på de forskellige typer fliser, der var blevet anlagt. Kunden valgte vores store pakke, som inkluderer 90 grader rens, algebehandling og 2 gange imprægnering af fliserne, til en samlet pris af 12.305 kr.

Projektets gennemførelse
Vores team gik metodisk til værks for at tackle den alvorlige flisepest og genskabe flisernes oprindelige udseende. Først blev der udført en intensiv 90 grader hedvandsrensning, der effektivt fjernede den hvid flisepest og andet indgroet snavs fra fliserne. Efter rensningen blev en algebehandling anvendt for at forhindre fremtidig vækst af alger og flisepest. For at sikre langvarig beskyttelse mod vejrpåvirkninger og yderligere forurening blev fliserne til sidst behandlet med to lag nano-imprægnering.

Resultatet
Efter den omfattende behandling kunne man igen tydeligt se mønstrene og strukturerne i fliserne på Brombærdalen. De forskellige typer herregårdssten blev synlige, og hele området fremstod som nyt. Den dobbelte nano-imprægnering sikrede, at fliserne forbliver beskyttede mod fremtidige angreb af flisepest og andre former for forurening. Dette projekt demonstrerer Stecks Fliserens’ evne til at levere grundige og effektive løsninger, der ikke kun forbedrer udseendet men også forlænger levetiden på fliserne.

Projektfakta

Projekttype:
Fliserens
Boligtype:
Villa
Lokation:
Brombærdalen, Hørsholm, Sjælland
Flisetype:
Herregårdssten
Fliseareal:
191 m²
Pakkeløsning:
Stor pakke
Projektpris:
12305 kr.
Udført:
April, 2024