algebehandling


ALGEBEHANDLING I HOLBÆK


​HOLD DIT TAG RENT OG FORLÆNG DETS LEVETID – OG DET KOMMER TIL AT SE SPRITNYT UD!

Er det på tide at få fjernet algerne og mosset fra dit hjem i Holbæk? Og leder du derfor efter en professionel algebehandler i Holbæk? Hos Stecks Fliserens kan du roligt overlade dit algeproblem til os. Vi har gennem mange års arbejde opbygget erfaring og ekspertise i området, hvor vi har hjulpet mange forskellige kunder i Holbæk og Nordvestsjælland – men også hele det øvrige Sjælland. 

Hos Stecks Fliserens garanterer vi et kvalitetsbevidst arbejde, ligesom vi lægger vægt på, at serviceniveauet skal være i orden. Vi har en passion for faget, og vi elsker at udføre et godt stykke arbejde. Vi er nemlig også af den opfattelse, at en positiv attitude smitter af på arbejdsresultatet. Vi kommer med glæde ud, og kigger på dine algeproblemer i Holbæk eller omegn – selvfølgelig helt uforpligtende.     

Du kan læse mere under:

Miljøgodkendte produkter til algebehandling i Holbæk 

I Danmark har vi meget strikse regler om, hvilke midler man må anvende i forbindelse med algebehandling. Det gør sig bl.a. gældende under algebehandling og rensning af tage, da man her ikke ønsker, at giftige kemikalier skal sive ned i grundvandet. Men hos Stecks Fliserens anvender vi udelukkende dansk, miljøgodkendt algemiddel, hvilket er din garanti for, at vores algebehandling ikke er skadeligt for miljøet. 

Hvis du f.eks. ønsker en algebehandling af dit tag, så er det en fornuftig investering. Dels bliver alger, mos og andet skidt effektivt fjernet fra taget, og så forlænger det altså også holdbarheden på taget. På den måde slipper du for at kigge på beskidt og forsømt tag.    

Uanset hvor du skal have fjernet alger, så er du altid garanteret en algebehandling i højeste kvalitet. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder, og derfor har vi erfaring med både små og større projekter.

Der er selvfølgelig et hav af gode grunde til at få fjernet alger fra sit hjem hurtigst muligt. Til gengæld, hvis algeproblemet ikke blive afklaret, så er det bare et spørgsmål om tid, før algerne spreder sig. 

Algemiddel til din terrasse i Holbæk  

Uanset hvor algerne befinder sig, så anvender vi altid vores miljøgodkendte algefjerner. Vores algefjerner er et effektivt desinficerende middel, som vi anvender på det alge-udsatte område, som har en langsomt dræbende effekt på algerne. 

Alt afhængig af situationen og omfanget af algerne, så vil man typisk kunne se resultater max. et år efter, at algefjerner er blevet påført. Hvis algesituationen er voldsom, så kan det være nødvendigt at anvende andre metoder, og hermed også kræve flere behandlinger. Vi vurderer nøje den konkrete sag – men løbende vedligeholdelse vil sørge for, at algerne ikke bliver for dominerende.  

Hvad består algebehandling af?

​Vi benytter altid de nyeste og mest skånsomme metoder til at bekæmpe alger og mos på dit tag. Vi anvender det bedste og miljøgodkendt algefjerner i vores arbejde.

Fordele ved algebehandling 

Der er mange fordele ved algebehandlinger. Hvis taget, terrassen, facaden eller lignende trænger til at se mere indbydende ud, så er en algebehandling en rigtig god idé. Og går du med salgstanker, så er en algebehandling af huset også en rigtig god idé, da det kan gøre huset mere værd. Et mere indbydende og algefrit hjem sender et signal om, at huset er blevet vedligeholdt og forøger dermed chancerne for et salg. 

Du kan altid ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere om vores algebehandling eller lave en konkret aftale.

Du kan også sende en mail til mathiassteck@hotmail.com, og så vil vi herefter så hurtigt som muligt vende tilbage

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.