algebehandling


ALGEBEHANDLING I ROSKILDE


Er dit hjem plaget af alger eller andet mos?

Er dit hjem plaget af alger eller andet mos? Bor du i eller omkring Roskilde? Og vil du derfor gerne slippe af med de irriterende alger? Stecks Fliserens har tonsvis af ekspertise og mange års erfaring, når det kommer til behandling af alger og mos, og vi tilbyder alt fra algebehandling af træ, fliser, facade og tag. Vi har hjulpet mange forskellige kunder med algebehandling i Roskilde og omegn, og derfor er vi også lokalkendte i Roskildeområdet. Men vi kører naturligvis også ud til hele det øvrige Sjælland. 

Hos Stecks Fliserens betyder den gode, personlige service meget for os. Derfor er den person, som f.eks. kommer ud, og laver tilbuddet, den samme, som udfører algebehandlingen. Det minimerer samtidig risikoen for eventuel miskommunikation.    

Hvorfor er algebehandling vigtigt? 

Det er vigtigt løbende at holde øje med, om ens hjem er plaget af alger. Hvis du f.eks. har alger på taget, og algerne får lov til at vokse og gro, så kan algerne på længere sigt gro helt ind i tagets samlinger. Dette kan medføre skader og ødelæggelser, som i sidste ende vil kræve en udskiftning af taget.

Så udover at alger og mos på længere sigt kan være skadeligt for dit hjem og tag, så kan algerne få dit hjem til at se gammelt og slidt ud. Står du f.eks. i en situation, hvor du skal sælge din bolig, mens huset er plaget af alger, så vil en algebehandling være en glimrende investering, som kan gøre underværker for dit hjem – og også husets værdi.

I bund og grund så kan en algebehandling skabe merværdi for dig og dit hjem, og på længere sigt spare dig en masse besvær og penge, hvis problemet bliver afklaret, før algerne tager overhånd.

Du kan læse mere under:

Hos Stecks Fliserens er vi meget påpasselige, når det kommer til algebehandlinger

Hvad indebærer vores algebehandling? 

I Danmark er der strenge regler omkring behandling af alger og rensninger, fordi en del produkter ofte indeholder kemikalier, som er skadeligt for miljøet og grundvandet. Men hos Stecks Fliserens benytter vi os kun af godkendte, danske produkter og metoder, som er skånsomme overfor miljøet, men som samtidig er effektive mod alger og mos. 

Vi benytter os af algemiddel, som er et desinficerende produkt, der langsomt, men effektivt, slår algerne ihjel. Alt afhængig af hvor algerne befinder sig, benytter vi forskellige redskaber. Et ofte benyttet værktøj til rensning af fliser er hedvandsrenseren et godt eksempel på. Vores hedvandsrenser bruger 90 grader varmt til rensning overflader, såsom træterrasser, fliser og meget mere. Maskinen fjerner al skidtet fra overfladen, og bekæmper ukrudtet. 

​Vi benytter altid de nyeste og mest skånsomme metoder til at bekæmpe alger og mos på dit tag. Vi anvender det bedste og miljøgodkendt algefjerner i vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på rensning og algebehandling i Roskilde

Der er mange muligheder og metoder, og vi tager gerne en snak om dine behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede rensning og algebehandling.

Du kan ringe på telefon 21 30 17 25 for at høre nærmere eller lave en aftale.

Du kan også skrive til e-mail mathiassteck@hotmail.com, og så vender vi retur hurtigst muligt.

Kan jeg hjælpe med noget?​

Du er velkommen til at henvende dig via formularen herunder, hvis du ønsker rådgivning eller blot har spørgsmål. Ellers kan du finde mine kontaktoplysninger ved at følge det nedenstående link.